Vært en travel dag!

Det var nesten som om eg gleda meg til å dra på jobb i dag, så eg var tidlig oppe i morges. Morgenrutina gikk rasende unna. Noen har faktisk (tro det eller ei) spurt om min morgenrutine, altså hvilke produkter eg bruker. Det er såre enkelt; klut med lunka vann i fjes og steder som kan utvinne diverse odører, så kliner eg denne HER i fjeset, og drar denne HER noen runder under armene (en absolutt favoritt). Verre er det ikke.

Var raskt i gang da eg kom frem på jobb. Dytta nedpå kaffe, for hode var på ingen måte like våken. Eg ga full gass og var egentlig utslitt før lunsj, men nå var det lunsjen som var hovedmålet med dagens økt. Det var nemlig storfavoritten bakt potet! Ja, vi har ei meget oppegående kantine. Etterpå var eg alt for mett til å jobbe, men gjorde likevel et forsøk.

Eg har kjøpt jakke med farge!

Arbeidsdagen gikk omsider over til fritid, og eg kunne cruise rolig hjem med Alan Jackson på popanlegget, mens eg rauta med for full hals. Minn meg på å formatere dashcam’et i morgen! Kom hjem til Doc i full sving med veggene på badet, en overlykkelig Tass med for mye energi og sprett, og en åpna pakke på kjøkkenbenken. Ja! Eg hadde jo bestilt mer klær på jobb! Det var ei bukse til Doc, og jakke til undertegnede. Må si meg meget fornøyd, og den matcher buksa fra mandagens innlegg helt perfekt.

Ellers har eg ikke rukket å verken strikke eller oppdatere sosiale media så mye i dag, for vi har bestilt nytt alarmsystem fra Verisure, og i dag skulle det installeres. Og sånn som det så ut her! Doc var opptatt på badet, så eg rydda kjøkkenet og tok en svingom med støvsugeren, til Tassens store frustrasjon. Han satt i buret og kjefta under hele seansen. Alarmmannen hadde sikkert ikke brydd seg om rot, men samtidig er det trivelig med en ryddig arbeidsplass også.

Han fikk jobben gjort, og lærte oss systemet underveis. Vi hadde alarm fra før, men greit å oppdatere det en gang i blant. Da han var ferdig stakk eg til Kløfta for å redde litt mat gjennom Too good to go appen. Man kjøper en pose på forhånd, og henter den rett før stengetid. Vet aldri hva man får, men det er billig, og minsker marsvinn. I dag fikk vi fire kyllingspyd, ei hel side sparetips, lasagne og fiskegryte, og alt det til den nette sum av 39 kr!

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

4 thoughts on “Vært en travel dag!

  1. Ikke dumt med den appen… Too good to go 😀 har ikke prøvd den selv… men man hindrer matsvinn – bra!

    Fin jakke du har bestilt fra nettet 😀

    1. april! Lag deg en fin dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top