To blir til tre!!

Søskenkjærligheten har alltid vært tilstede…

Denne våren kommer til å bli rar. Flere av dere har sikkert sett søstra mi Monica før, hun har jo vært med på mye moro, og mer skal det tydeligvis bli. Hun lurte seg med i Charterfeber da hun overraska oss med smalahove, og hun var med på Norske Rednecks da hun konkurrerte i bilknusing på hagefesten her. Hun er sprø, morsom, tøff, og best av alt søstra mi!

Vi er god på å leve livet!

Nå har vi jo bodd 54 mil fra hverandre i over 10 år, og vi prøver jo å møtes så ofte som mulig. Men nå er heller spørsmålet om det kan bli for mye fremover, for hun har nemlig valgt en helt ny karrierevei, og skal bo hos oss i et halvt år! Hun flytter inn på gjesterommet her rett over nyttår. Det kan bli spennende, for det er jo ikke alltid vi er enige, og vi kan være ganske sta begge to.

Søstrene sisters

Nå skal det nevnes at hun har leid kjellerleiligheten til mamma og pappa i noen år, og de sier hun er den beste leieboeren de kunne hatt. Hun er medgjørlig, rolig og hjelpsom, altså ingen problem. Da stoler eg på muttern og fattern, og satser på at dette kommer til å gå helt fint. Tenker at den største utfordringen vil være hvem som får beste plassen i sofaen her, for vi har jo sjeselong, altså to personer kan strekke ut beina om gangen. Vurderer å kjøpe denne stolen til henne i innflytningsgave, haha! Hadde ikke hun kledd den da??

Og gullåret i ræva hennes ordna VIP billetter på Garth Brooks konsert!

Og ja, vi kommer helt klart til å holde dere oppdatert på både blogg, snap og insta. Og så kan det jo være det blir litt bedre kvalitet på bildene fremover, hun er en litt bedre fotograf enn Doc, for hun tok fotokurs for mange år siden!

Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top