Doc disker opp igjen!

Våkna med like rævva form i dag, men kvikna litt til av at Tassen trynsleika meg. Ja, det er jo sånn han vekker menneskene sine, enten ved å sleike oss i trynet, eller å bite hva det enn måtte være som stikker ut av dyna. Har blitt bitt i både nese, pupp, armer og føtter tidligere, men han har heldigvis roa ned på det.

Nede hadde Doc forberedt en delikat omelett med både flesk og annet snadder. Det ble inntatt på høykant etterfulgt av to Paracet. Mens Doc starta dagen sin ble undertegnede værende på den mye nevnte sofaen, det var som om eg var limt fast. Ingen ting nytta, måtte bare bli der eg.

Bare deiger meg utover sofaen som et slakt og henter meg inn litt.

Formiddagen gikk mens Doc dreiv med sitt, og da han kom hjem begynte han å grisselere på kjøkkenet. Nå skulle han ha ordentlig søndagsmiddag, og da er det som oftest han som er kokken. Og så tok han nok litt hensyn til formen min da. Mens Doc dreiv og kutta kål til fårikålen kom eg brått på at vi hadde glemt noe. Tassen!! Han hadde jo bursdag i går, sju år og greier, han er jo stor gutt nå!

Nå har det seg sånn hos små hunder at første leveåret teller som 14 hundeår, deretter teller ett menneskeår som sju hundeår, så Tassen er jo faktisk 56 år. Han er eldre enn oss begge her. Det måtte selvsagt feires. Siden vi ikke hadde noe hundevennlig kake skjærte vi bare opp masse greier han liker, og toppa det med ei teskje is.

Tuller dere? Er alt dette til meg enda eg stjal smågodt i går??

Tassen skjønte ikke mye da han fikk den megagodbiten, men det gikk ikke lange stunda før det ble borte. Pølser, fårikålkjøtt, omelett, godbiter og is, det ble nytt skikkelig. Og ikke lenge etter fikk han seg en tur med Doc. Selv har eg fått slappa godt av i dag og knaska Paracet. Da skulle det meste være klart for både jobb og Ahus i morgen.

 

@docogdask

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top