Millionoksånær!

Å herregud så godt det var å ikke bli vekka av flyalarmen på tlf i morges, og det synes garantert Doc også. Tror ikke det er noe i verden han hater mer enn slumringen min før jobb. Har jo prøvd å begrense det i det siste, og stå opp med en gang, men når eg sover er eg så djupt inn i koma at eg ikke alltid hører alarmen. Er nok derfor Doc sender Tassen opp etter lufting i helgene, så eg skal få litt igjen. Greit, eg tar den.

Doc ordna egg og flesk til frokost, og etter å ha fordøyd det kunne dagen starte. Doc slang inn en kupong på Lotto og Joker før han gikk ut for å ta siste finish til etterkontroll av bobilen. Det var jo heldigvis bare én feil som vi delvis visste om da Doc hadde den på første kontroll. Ellers hadde de jo skrytt masse om hvor strøken bilen var til å være 30 år gammel. Det skal Doc ha, han er nesten irriterende nøye med bilene.

Måtte bare ha den, så komfy! Beklager at eg ikke fant link, tror den bare er i butikk.

I mens vaska eg litt klær og dro på butikken. Siden eg var ivrig på de nye isene med pepperkake og riskrem dro eg til Kløfta, regna liksom med Meny hadde fått inn de. Kom inn på senteret og fikk eg se en nydelig kjole utstilt på platået ved polet, og måtte bare ha den. Etter litt enkel research fant eg den på Zavanna. Har alltid trodd Zavanna var en dyr butikk for godt voksne damer, men du så overraska eg ble da eg gikk inn der. Er det meg eller butikken som har forandra seg? Kom i alle fall ut derfra med den utvalgte kjolen, godt fornøyd.

Ser da ut som is..? Men med liten skrift står det «Tines før servering». Ellers litt lite pepperkaker i den andre.

Hjemme begynte eg på middag. Tacokjøttet fra i går med fløtepotetene fra i forgårs. Merkelig kombo, men det gikk ned. Utover kvelden gikk det mer ned, både is, godteri og chips. Den riskrem-isen var forresten ikke is, den skal tines og spises som vanlig riskrem. Litt skuffa der ja. Plutselig skreik Doc ut høyt, han ble helt skjelven og rar, sa han hadde vunnet! Mens eg så for meg at vi var gjeldfri og livet skulle leke viste han meg tlf. Var ikke noe millionbeløp akkurat, men i det minste firesifret og litt bedre samvittighet etter kjolekjøpet!

 

@docogdask

6 thoughts on “Millionoksånær!

  1. Fin kjole!
    Her blei det Lasagne i går 😀 Og is ligger i frysen her…. for klubb med damene til kvelden :_D De isene du nevner her har jeg ikke hørt om før…. hmmmm må kanskje testes ut mot jul!! 😀
    God søndag 🙂

  2. Heads-up: Jeg liker ordet “millionoksånær” så godt at jeg blir nødt til å stjele det for mine egne formål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top