Doc sliter meg ut!

Var jaggu godt sliten i går, så da gadd eg ikke skrive noe her. Beklager det, men nå skal eg begynne å ta mer hensyn til helsa. Eg kommer til å dele mer på snap fremover, for det er så steike mye enklere enn å sitte her og prøve å være kreativ med skrivingen. Er mye sliten for tida, og det hjelper fint lite at det er så mørkt, grått og ikke minst surt ute. Fader altså, det er jo nærmest umulig å gå tur med bikkja i denne vinden!

Bikkje med hyppig vannlating og sur høst er dårlig kombo!

Da Doc begynte å rydde i skoene i går ble eg raskt bekymra. Du kan jo tenke seg når gubben sitter på ganggulvet med poser og lurer på om eg skal ha noe av det som står der. Dermed ble til sammen seks bæreposer med sko og jakker kasta. Nei, det er ikke noe vi kunne lagt i UFF konteinere, alt var så slitt at det ville vært frekt å gi bort. Og forresten har Doc lagd nytt rom til Tassen, han fikk tak i en kommode på finn, fjerna innmaten, malte den grå og satte på døra fra buret. Så nå har Tassen litt bedre plass. 

Koser seg på rommet sitt han her!

Vi har jo også nytt soverom, det vil si, vi bytta om på noen rom sist helg for å få det litt svalere. Og svalere ble det, det skal eg love deg! Doc frøys så jæklig at han nesten ikke sov i natt, og eg våkna flere ganger av at vinden ulte. Det ble derfor en tur på Biltema i dag for å investere i ny tetningslist til vinduet, men da vi kom hjem så vi at det vinduet slettes ikke var lukka som vi trodde! 

En halvmeter gjør mye! Hadde en stor gammel skjenk der før.

Ellers har vi fokusert på yttergangen i dag, så vi var også innom Jula for litt hylleknekter og diverse. Som du sikkert skjønner begynner Doc å bli rimelig rastløs, hvilket går ut over meg da eg må bistå! Vi har lenge irritert oss over hvor trangt det var der, så skjenken er bytta ut med hyller lagd av Doc, så det ble romslig og trivelig. Men nå skal eg sove litt i tilfelle søndag også fylles med fornyende aktiviteter!

 

Snap / Insta

4 thoughts on “Doc sliter meg ut!

  1. Steike fint hus til Tassen, kreativt og ikke minst KULT. Sånne bur kan han sikkert gjøre noen kroner på også😉
    Gangen blei 👍👍, håper gubbelure får seg en jobb snart da. Dessverre er han jo, som meg i sånn derre “Du kan mye ja, er potet ha, men vett, du er faen meg for gammal” alder. Erfaring teller visst ikke lenger, selv om man, sjøl med sjukdom, er langt mer effektiv enn ungdommen på noen og 20.

    Ha en knall søndag i (u)været 🙂

  2. Smart den kommoden og hundegrind 🙂
    Greit å rydde litt innimellom – og dere hadde mye sko som gjekk kruken i allefall 😀
    God søndag – og ja, helsa først… selv om det er vanskelig til tider 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top