Doc’s nostalgiske barnerumpe!

Nei, nå var det søndag gitt, og den første i år. Det kan ikke bety annet enn at eg må på jobb i morgen, og det er kanskje greit nå. Blitt litt mye stillesittende overspising i ferien, så det å jobbe litt igjen har eg kanskje ikke så vondt av. Denne søndagen skulle vi derfor gjøre noe morsomt, Doc hadde planene klare.

Klar for filmaften!
Var før i tida det var kvalitet!

Doc har lenge snakka om hvor stas det var at faren hadde 8 mm kamera da Doc og broren var små, og at det hadde vært artig å se igjen disse filmene. Så nå syntes vi begge det var på tide. Mens Doc og Tassen reiste til Ulleren (ved Skarnes ja, ikke i Oslo) til sine foreldre for å hente både filmer og fremviser, tok eg huset og rydda bort jula så lenge. Da hadde vi hele ettermiddagen og kvelden klar til en nostalgisk filmaften.

Lys i luggen som Emil!
Her var nok Doc helt uskyldig!

Må si det er virkelig moro å se så mye av Doc sin barndom, helt fra han kom fra sykehuset. Selv uten lyd kommer det frem at han har vært en ramp hele livet, for det lure smilet kan han ikke skjule. Tenker at broren til Doc må ha ekstremt god tålmodighet, for Doc var nok litt i overkant plagsom til tider.

Du ser det lure smilet, klar for rampestreker!

Nå har vi hatt en liten pause i filmtittinga, så eg fikk fått på dass og blogga litt, og Doc fikk poppa popkorn til litt mer film. Er ganske så mye å gå gjennom her, faktisk en stappfull Maarudkartong (Mhm chipsen Maarud, svigermor har jobba der) med filmruller. Både korte og lange, og fra alt mulig rart egentlig.

Hermer etter storebror

Skulle du selv ha noen gamle hjemmefilmer liggende, ta de frem, popp popkorn, og inviter familien på filmkveld. Dette var moro!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top