Endelig en utenlandstur!!

Trøtt som et uvær starta eg dagen på jobb med kaffe, denne gang en iskaffe mocca. Skulle tro eg var mer opplagt ettersom eg fikk medisin igjen i går, men den gang ei. Litt seine kvelder, og lang dag i går, sånn er det bare. Problemet er bare at eg har ikke tid til å være trøtt i dag. En ting er nå at det var travelt på jobben, men vi skulle jo avgårde på tur og greier!

Tok E6 hjem i dag, for selv om det går mer i diesel og bom den veien sparer eg 5 min. Er verdt det når man skal på tur. Kom hjem akkurat samtidig som Doc, han hadde lagt bak meg uten at eg registrerte det.

Eg har pakka helt aleine! Joda, har med klær også.

Doc løp først i dusjen, sånn at eg fikk pakka med litt diverse. Ja vi tar faktisk med oss norsk øl, brennevin og cider til Sverige! Hvorfor? Fordi vi har det stående og det skal jo drikkes før eller siden uansett. Ja altså, to kamerater av oss har kjøpt en hel campingplass over grensa, og har nå invitert vennegjengen bort dit i helga.

Er så lettvint og moro å dra på tur med bobilen!

Så var det min tur i dusjen. Eg brukte nok en del lenger tid enn Doc, for mitt nystripa spindelvevhår trenger litt særbehandling første to ukene. Både Doc og Tassen sto og trippa, Doc fordi han begynte å bli utålmodig, Tassen fordi han er livredd for å bli forlatt. Denne gang med grunn.

Nå som leieboeren er tilbake må det selvsagt utnyttes, så for å slippe å ta Tassen til veterinær og gi piller mot svenske hundesyker, sa leieboeren at hun kunne passe han. Kjempegreier! Da vi skulle til å kjøre begynte leieboeren på middagen, så da glemte det glupske matvraket Tassen oss litt. Etter å ha passert en fotoboks i litt for høy hastighet, og peist forbi ene avkjørselen, er vi omsider på plass, vi tales!

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

2 thoughts on “Endelig en utenlandstur!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top