Fått unna en del til vinteren!

For et nydelig vær det har vært i dag altså! Joda, det har riktig nok vært kaldt, men likevel deilig i sola om man er riktig bekledd. Før eg oppdaga været våkna eg som vanlig av ei bikkjetunge langt opp i nesa, og en våt, kald snute som prøvde å dytte meg ut av senga. Det var frokost, og Tassen ville ha meg ned for å spise så han kunne få rester.

Greit med flere årstider når det er sånt vær!

Doc hadde lagd egg, bacon og bønner, så vi fikk i oss godt med energi før vi gikk ut. Dette fine været måtte vi selvsagt benytte oss av, og Doc hadde et par ting han ville ha gjort. Hekken ble klipt ned tidligere, og skulle bare ryddes litt nå, og hagelåven måtte rettes opp litt. Det var bare å kle på oss og sette i gang, ja, selv om eg var nydusja like etter frokost.

Vaktsjefen følger nøye med på far som står ute med indrefileten!

Vi har altså ikke gjort så mye, men vi har i det minste brukt lang tid på det. Det må jo ikke gå på helsa løs vettu, vi fikk uansett gjort det vi skulle. Etterpå marinerte og grilla Doc en indrefilet på bålet, høgde opp noe poteter, gulrøtter og vårløk som han stekte i ovnen, og freste mais og fløte på steikepanna. Det var middagen sin det!

Så kan du vel gjette hva vi gjorde etterpå. Ikke det? Vi la oss på sofaen, og der ligger vi enda. Så en film på Rakuten TV, Quiet Place 2. Du må se den første for å skjønne en del av den andre ja. Filmen var så spennende at eg letta fra sofaen så ledd og muskler verkte en 8-10 ganger. Etterpå så vi kjendiser danse på tittekassa, og vi koser oss nå videre med masse godterier og et velfortjent glass vin. Håper dere alle har en like strøken lørdag som oss!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

2 thoughts on “Fått unna en del til vinteren!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top