Begynner vår kjære Pål å bli gammel?

Å for en herlig morgen det var i dag! Våkna av at Tassen beit meg i nesa etter sin morgentur med Doc, hvor Tassen hadde blitt våt i pelsen av duggfriskt gress, det er fint i senga vettu. Og etterpå serverte Doc fleskepannekaker til frokost, steike godt. Viktig å kose seg litt i helga.

Vi har absolutt ingen planer denne helga, så derfor ville vi gjøre noe fornuftig heller. Doc har slått plen og rydda masse ute, og eg har drevet med husarbeid inne. Gulvene gjenstår, men noe må vi ha å gjøre i morgen også vel?

Det skal nevnes at det gikk smått med husarbeidet, for eg ble litt lett distrahert i dag. Tassen var veldig nysgjerrig på alt eg rydda bort, så eg måtte teste hans reaksjon på munnbind. Han reiv det rett av med en gang, ligger video på snap og instastory av det. Var forresten et munnbind Doc hadde lagd av en sokk, men ordentlige munnbind finner du billig HER.

Vet egentlig ikke hvem som er verst på håret av Pål og meg, men han er i alle fall frisert nå

Ellers klarte eg endelig å legge merke til at Pål var blitt så tynn i luggen. Pål er elefantfoten vår, som leieboeren fikk navngi. Vi har dessverre glemt han i hele sommer, og nå var han mer brun enn grønn, og så noe pjusk ut. Eg måtte gi han en kjapp frisering, og skvetta forsiktig litt vann på han, fordi de skal visst bare ha yr.

Han er litt søt da, han Pål?

Med så lite grønne fingre som eg har, må eg ærlig si at det faktisk blir noget spennende å se om vår kjære Pål holder ut og blir tjukkere i håret fremover. Er bare en plante, men likevel da, er første planten eg har klart å holde i live i over et år! Hadde jo vært litt artig om Pål overlever litt til, så ønsk oss gjerne lykke til!

 

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

2 thoughts on “Begynner vår kjære Pål å bli gammel?

 1. Stelletips Baucarnea/Elefantfot

  Vann: Baucarnea er tørkesterk da den bruker stammen som vannreservoar. Vannes godt med romtemperert vann når den vannes. La planten tørke opp mellom hver vanning.
  Lys: Plasseres lyst og gjerne et solfylt sted. Tåler direkte solstek.
  Temperatur: Baucarnea kan plasseres i stuetemperatur. Tåler temperatur ned til 5 grader.
  Gjødsel: Gjødsles månedlig i sommerhalvåret
  Pin it

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top