Spm&svar August 20!

Røyker dere begge to?

Nei vi slutta sammen for snart to år siden, så ingen av oss røyker. Hender vi tar en røyk på fest, men det har jo ikke vært så mye fest i år akkurat.

Gammelt bilde fra en tid vi røykte fast

Du har pupper?

Ja det vil eg da påstå, ekte pupper til og med.

Du som er så flink å bruke refleks, hvorfor har du ikke refleks på Tassen?

Har faktisk en reflekssele til han, men den syns ikke innimellom all pelsen. Er ei stripe med refleks langs hele båndet. Båndet er ikke mer enn 1,80 langt, han er aldri langt unna.

Refleks i båndet

Lukter det vondt av sokkene dine?

Tja, etter en dag i vernesko på jobb vil eg ikke påstå det lukter blomster i alle fall, men eg tar reine sokker hver dag uansett jobb eller fri. Og skulle det likevel bli for ille funker denne HER over all forventning.

Hva tenker du om plastisk kirurgi?

Helt topp at muligheten er der for folk som har vært utsatt for ulykker, har skavanker som er hemmende i hverdagen, eller evt hatt sykdommer som har forandra kroppen. Men helt ærlig, å fikse på noe bare for forfengeligheten, da tenker eg at vedkommende kanskje burde jobbe mer med selvtilliten. Eg har selv to forskjellige pupper, men de er fine på hver sin måte!

Hvor ofte har dere sex?

Regner med dette spm kommer fra samme person hver mnd siden det alltid kommer litt ut på lørdagskvelden. Vi har sex akkurat så ofte det passer oss.

Er jo ei god vogn

Er dere fornøyd med nye campingvogna?

Ja det er ei god vogn, ligger fint bak bilen, og vi har mye plass. Nå er den jo fullbredde og veldig lang, så vi vil ikke anbefale denne størrelsen til nybegynnere.

Er Tassen vennlig mot andre hunder?

Det kommer litt an på. Han er ikke veldig begeistra for store eller mørke hunder, da går han veldig i forsvar. Vanligvis går det fint med de fleste han møter. Det er Doc som tar seg av hilsing på nye, han er mer avslappa enn meg, for eg har noen dårlige erfaringer med vår forrige hund som ble angrepet flere ganger.

Hva er favorittfargen på undertøy? Og hvilke boksere liker du at Doc bruker?

Ikke godt å si, aldri tenkt over noe favoritt der, men det blir mye svart. Synes disse HER er veldig fine. Minst mulig skrikende under andre klær. Så lenge Doc synes boxeren er behagelig, og de ikke klemmer ihjel innholdet, er det godt nok for meg.

Gleder du deg ikke til mandag?

Hehe nei, eg har blitt lat pga crohns og hjertearytmi, og hater morgener. Liker jobben min, men setter stor pris på helg også. Får ikke sove lenge i helga heller, Tassen vekker oss, men da slipper eg i det minste å møte folk så tidlig.

Hvor mange tatoveringer har dere?

Har ikke telt de, så aner ikke. Men alle har en betydning, som f.eks Doc har navnet sitt på ræva, og eg har adressa i kløfta.

Hvor gammel er Tassen og hvilken rase?

Han er en mittelspitz på snart fem år. Herlighet som tida går! I hode er han av og til valp enda, men også noen ganger en sliten gammel pensjonist.

Evig trassalder, og mye pelsstell, likevel verdens beste kompis!

Hvordan lærte du Tassen å gå tunnel?

Fikk han til å sitte bak meg, tok en fot frem og holdt en godbit mellom beina (ser dette kan misforstås, men er bare tørka lever). Så fortsetter du bare å lokke med samme godbit et par steg. I starten kan hunden få godbiten etter to-tre steg så den skjønner at den gjør noe riktig.

Hvilken utdanning har dere?

Doc er egentlig kokk og snekker, men jobber som konsulent for måleutstyr ved sprenging. Eg er halvveis utdanna barne- og ungdomsarbeider (tok det på vgs, men valgte påbygging i stedet for praksis), men tok fagbrev for noen år siden som logistikkoperatør på lageret eg jobber på. Er ikke lett for 15-16 åringer å velge hva de tror de vil jobbe med resten av livet, er vanlig å forandre seg noen ganger.

Charterfeber i år?

Vi kan vel si det nå… Vi skulle filme på Tenerife i mars, men på grunn av korona rakk vi ikke reise nedover før lockdown, så nei, vi er ikke med i år. Det var filming i februar og begynnelsen av mars, så det ble laga en sesong av de som rakk å reise da. Tenker det blir en spennende, fin og interessant sesong som vi gleder oss til å se!

Hvordan møttes du og Doc?

Det kan du faktisk lese om på VG, de har skrevet om den romantiske kjærlighetshistorien vår, HER er linken.

Veldig romantisk kjærlighetshistorie i VG.


Er du i risikogruppa for covid?

Ikke på grunn av crohns, men med tanke på at eg har hjertearytmi kan det slå meg hardere enn andre. Er mer redd for å spre det enn å få det selv, så eg holder meg unna store fester og utenlandsreiser.

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top