Nok med ei mus i hus

Kan se ut som det bare var den ene musa foreløpig, ingen tegn til flere enda, og til og med Doc er like rolig igjen. Nå får vi unektelig fått god hjelp her da, vi har noen artige naboer skjønner du. I vår fikk vi installert ordentlig alarmsystem med kameraer og greier, og da får vi varsel på tlf så fort noe leer på seg ute på tunet. Hver natt har vi nemlig hatt besøk av to katter som går og lusker rundt huset.

Ute og ser om musefellene er på vei!

At noen katter plutselig besøker oss på nattestid har vi ikke noe å utsette på, de er jo bare knallgod hjelp. Gjetter at de ikke krever betaling heller, for her er det mye mat, selv om de må jobbe litt for den. Trivelig med litt fauna på tunet, selv om de bruker ene potteplanten på trappa til jaktpost. Den er forøvrig blitt helt flat, men vi ser helt klart flere fordeler med flat lyng enn museskit på kjøkkenet.

Doc sier det holder plenty med ei mus på gården, selv om han kaller den dragen. Når man først er inne på tema mus, ja den trivelige typen mus, så har eg bitt meg merke i noe tidig. Flere voksne kjøper seg adventskalender, og det er ikke sjokolade det er snakk om. Nei, det er mer spennende som så. Disse HER skal nemlig være BARE for voksne, og inneholder ting man bør gjemme unna for barn. Vurderer å kjøpe selv, bare for å stilne nysgjerrigheten litt.

Joda, de gjør jo nytten.

Sånn ellers kan eg meddele at vi er som et gammelt ektepar, så det hadde sikkert blitt liv i leiren med den kalenderen. Vi sitter i hver vår sofakrok, Doc med kryssord, og eg med spøtet (ja, strikketøy på strilamål). Nå er eg til og med ferdig med lestene. Selv med ca to nr i forskjell sier eg meg fornøyd. En er strikka i vår, og andre etter noen runder korona. Den første fast og fin, den andre varmer i det minste like godt. Blir nok gode i bobilen!

 

@docogdask

7 thoughts on “Nok med ei mus i hus

  1. Syns du er flink til å strikke sokker jeg.Bare fint at de ikke er like.Ønska meg forskjellige sokker av svigers til jul i fjor jeg ,og fikk 10 stykker.🤠🤠

  2. Se der ja! Syns de var fine jeg 😁 Hilsen en som har hatt x-antall prosjekter som ble til skjerf 😆

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top