Motorolje utover hvitt kjøkkengulv!

Enda ei rolig helg har det vært nå, og det var egentlig helt greit, jaggu godt å slappe av litt når kroppen begynner å bli gammal. Ja, for gammel føles den i alle fall, så fort magen begynte å roe seg, ble nakken slått ut av Pepsi Max.

Men verden går videre, og det gjør jaggu coronaviruset også. Synes personlig det blir litt vel mye mas om dette, og vi burde egentlig være imponert nå som Kina endelig klarte å lage noe som varer mer enn en mnd.

Doc har forresten gått over bilene i helga. Forden var det ikke noe heft med, men Subaruen var det noe bråking under. Var visst ikke store jobben å fikse, men veldig greit å få gjort. Ellers trengte Volvoen til leieboeren en liten service, og det er jo Doc som alltid får jobben med disse bilene da. Når han kan dette, hva er da vitsen med å gi jobben til noen andre?

Han fikk tappa bilen for olje, og skulle sette i nytt filter da han trengte holdehjelp. Leieboeren var ikke vond å be, det var jo hennes bil. Siden eg satt på dass tok hun med seg Tassen ut. Joda, han har vært med i garasjen før, men det var først i går han fikk en ordentlig innvielse i det å være en ekte garasjehund.

De kom inn igjen mens eg fortsatt satt på do, og da eg var ferdig og kom inn på kjøkkenet, fikk eg se svarte flekker utover hele det hvite gulvet! Sporene gikk videre inn i stua og sofaen.

Like fornøyd hver gang han får bade

Det var da vi så det, den svarte poten til Tassen, han hadde klart å trakke i olja fra Volvoen, og vi hadde dermed olje i hele første etasje! Eg bærte Tassen i dusjen og fikk vaska han skikkelig, med Lano faktisk, mens leieboeren vaska bort flekkene på gulvet. Og etterpå vaska eg hele sofaen, så slipper vi ødelegge klær med olje. Vi rakk dessverre ikke tenke på å ta bilder av dette, var bare opptatt av å få det bort før det var for seint, og det klarte vi heldigvis!

3 thoughts on “Motorolje utover hvitt kjøkkengulv!

    1. Hehe, vi er alle i risikogruppen for å bli smitta, men symptomene er ikke verre enn vanlig influensa. Eg ser ikke hva godt det kan gjøre å gå rundt med panikk for å bli syk 🤠

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top