Tålte trening, men ikke butikk…

I dag våkna eg opp mer opplagt enn eg har vært på lenge. Eg satt riktignok litt lenge i morgenkåpa, men følte meg utrolig nok fresh likevel. Eg har for første gang på ei uke sovet godt ei hel natt, og våkna uten magesmerter. Det var helt underbart kan du tro. Frokosten besto av ei herlig skål med fortryllende surmelk og kavring, og en aldri så liten Somac. Så var eg klar for å erobre verden, eller i alle fall sofaen.

Etterhvert ble leieboeren fysen på snacks, men da ikke noe av det vi hadde i snopeskuffa var godt nok, lagde hun baconvafler. Ja altså vafler med baconbiter i. Dæven du, det smakte! At vi ikke har tenkt på det før? Skal si det til tider kan være berikende å ha leieboer, men så fort vaflene var spist begynte hun å mase om trening igjen. Tenker den dårlige samvittigheten over høykarbolunsjen tok overhånd. Vel, siden eg ikke hadde kjent noe særlige magesmerter i dag var det vel greit med ei lita økt på trening igjen.

Når energien er på et minimum funker det å være moralsk støtte!

Vi kasta oss rundt, fikk på åletrange tights og våre lite flatterende sports-bh’er, og kasta oss avgårde. Da vi satt i bilen kom magesmertene sakte men sikkert snikende, men eg lot det ikke ødelegge, eg var fast bestemt på at det var på tide med litt mosjon. Har jo lagt på sofaen i ei uke nå. Vel fremme ble det noe kortere oppvarming enn eg hadde sett for meg, eg var tømt for energi etter fem minutter på ellipsemaskina. Tok noen rolige squats mens leieboeren fikk løpt fra seg på tredemølle. Eg har jo nesten ikke spist på ei uke, gått ned mer enn fire kg siden sist helg, så noe positivt er det vel med crohns.

Vi gikk videre til styrketrening, og eg fokuserte på rygg for å unngå å belaste meg selv for mye. Det gikk jo for så vidt greit det, og leieboeren kjørte sitt løp. Til slutt trente eg litt biceps og skuldre, men fikk ikke rare utbytte da det ikke var mer krefter å hente. Skal i alle fall ha med meg noen sånne HER neste gang! Prøvde meg også på en liten mageøvelse, men det ga eg opp når hoftene, av alle ting, begynte å knirke. Da var det bare å ture derifra.

På vei hjem stakk vi innom butikken for å handle noe småtteri og mer Pepsi Max. Leieboeren tok korga, og eg skulle på et sporty vis raske med en 4pk P-Max i farta. Det var skikkelig lurt med min flaks vettu. Det knasa i nakken, og siden har alt til venstre vært i dødvinkel. Nå er eg tilbake på sofaen, med vond nakke i stedet for vond mage, og det var ikke engang treninga som tok meg. Men eg har ostepop og P-Max!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top