Store dilemma på stort bruk

Ståa var mye den samme i dag. Merkelig at man blir så mygla i formen etter bare fire timer på jobb, når man for noen år siden kunne jobbe 16 timer uten heft. Men men, det går vel kanskje inn under voksenpoeng? Da begynner i det minste den banken å bli full. Det skjer jo unektelig noe etter fylte 35, har merka mye endringer de siste åra, og spesielt etter vi hadde korona. Satser på det blir bedre, og det at eg ser ut som en zombie kan fikses midlertidig med DENNE

Ja, det går mye i eting her, konstant fysen på noe godt!

Etter jobb dro eg rett hjem, skrubbsulten som eg var gølva eg tre knekkebrød og et eple nesten like fort som Tassen ville gjort det. Bare sånn for å få det riktig billedlig her skal det nevnes at to av knekkebrødene bar forskjellig skinke på en seng av majones, og tredje var dekka med makrell i tomat, toppa med majones. Kanskje det mest forhatte pålegget, men dog det mest undervurderte.

Klandrer ikke Doc for å være i garasjen, her har han alt han trenger; bar og bil!

Etter inntak av føde slokna eg tvert på sofaen med fjernkontrollen i hånda. Ja, altså, Doc var i garasjen, da så eg mitt snitt i å velge TV-program før eg kubba. Gikk ikke mer enn en liten halvtime før klinkekulene kom til syne igjen, og eg kom på at eg egentlig skulle handle i dag. Da var det bare å gå gjennom skap og skuffer og notere manko.

Planen var vel egentlig enten grøt eller kjøttkaker, men å sende undertegnede på butikk med god tid og opplagt er mot sin hensikt. Eg finner så mye godt når eg har tid til å titte, dermed ble det pølser og noen merkelige potetbiter eg ikke har sett før. Kjøttkakene som ble satt til tining får vi kose oss med i morgen, og så får vi se da, om vi tar blomkålsuppe med alt for mye bacon, eller grøt på fredag. Nei, vi har ikke større dilemma her på prærien. Godt er det!

 

@docogdask

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top