Snodig søndag

Ingen mus i fella i morges, da krysser vi fingrene for at det bare var den ene. Selv om vi skreiv at vi har bred erfaring med mus, og til og med tipsa om hva som faktisk er det mest effektive mot mus her, hagla det med tips. Joda, hyggelig det, men eg begynner å undre over hva folk tenker om oss, om vi ser litt dumme ut.

Vi er begge voksne mennesker, oppvokst på bygda begge to, og har selvsagt hørt om både musefeller, musejager og skadedyrkontroll. Det er som sagt ikke vår første rodeo med skadedyr, og vet godt hva som funker best uten å måtte blakke seg helt. Faktisk, det å slutte å mate fuglene er mye mer effektivt enn musejager, for den kan fort forvirre musa så den går i hele huset i stedet for ett rom.

Klar for ny uke i det minste!

Sånn ellers har det ikke skjedd så fryktelig mye her i dag. Doc dro på butikken for å kjøpe syltetøy, kom hjem i full fart med snus, uten syltetøy, han måtte sånn på dass at han ga opp syltetøyet. Mens eg har tatt opp igjen strikkingen, og det er jo en historie for seg selv.

Begynte i vår på en sokk av restegarn, og fikk den ferdig i sommer. Men det som også skjedde i sommer var korona – long covid – korona igjen, og dermed ble det ikke ork til strikking. Nå som eg prøver å få til andre sokken blir alt rart, de er ikke engang samme størrelse. Er like mange masker, samme tråd, men ett eller annet sted har noe svikta. Det ser bare merkelig ut, og eg klarer ikke skjønne hva som har skjedd. Jaja, de blir uansett gode i bobilen!

 

@docogdask

6 thoughts on “Snodig søndag

  1. Haha, av en eller annen grunn fikk jeg det for meg nå at jeg skulle lese «snus» der det står skrevet «mus», og omvendt.

    Mon tro om noen på Finn selger snusefeller.. 😄

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top