Doc og pappa i det kreative hjørnet!

Har eg glemt å fortelle dere om hva Doc og pappa har laga denne uka? Nå skal dere høre! Både Doc og pappa er jo begge hva man kan kalle kreative og oppfinnsomme bygdekarer, så når de setter hodene sammen kan det fort bli mange rare, men også gode ideer.

Det er nesten som man ser lyspærer over hodene her, litt som Petter Smart!

Mamma og pappa har alltid syklene sine med på camping, for de har et praktisk sykkelstativ bakpå bobilen. Dette er nok Doc litt misunnelig på, for de få gangene vi har hatt med syklene på noe, har de bare lagt henslengt på planet på Forden. Vi synes jo det er litt dumt å risikere både riper og at de blir ødelagte av å ligge løst der, så nå skulle de gjøre noe med dette.

Først prøvde de å montere ei ekstra kule til stativ på draget på vogna, men dette ville korte ned svingradiusen kraftig. Gutta slo fort fra seg denne ideen, og gikk over på en noe mer kreativ løsning.

Kreativt sykkelstativ?

Doc hadde liggende noen sånne sugepropper som man bærer glass med, disse er det en bolt i som man kan feste sykkelgaffelen på. Sugeproppene ble skrudd fast på en 2’’8’’ som legges på planet. Da er det bare å løsne framhjulene på syklene, feste gaflene på sugeproppene, og sikre syklene med en jekkestropp, og vi er klare for tur! Er ikke dette kreativt da?

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top