Ferie dag 21; Doc’s siste tull

Herlighet, har det gått tre uker allerede? Det står i alle fall dag 21 i overskrifta! Man jobber og sliter ræva av seg i et helt år for å få noen uker fri, og så flyr de bare bort i vinden, som om de ikke er noen ting. Likevel føles det som om det er lenge siden vi var på jobb. Korona henger fortsatt i her, med sin klemme rundt bringa og evig rusk i halsen. Har vært sånn ei stund nå, men vi klarer å slappe av og kose oss litt likevel, disse HER har hjulpet en del heldigvis.

Aldri feil å slappe av hos mamma og pappa!

Vi står fortsatt parkert hjemme på gården, og turene med Tassen går som regel ned i dalen og opp igjen. Er ikke langt, men kjennes som en topptur når vi går oppover. Tassen bryr seg fint lite uansett, han vimser rundt som en forvirra fjert i en korgstol, litt her og litt der. Han er fortsatt skeptisk til sauene, men tør nå å gå helt bort til gjerde i det minste. Blir litt tøffere for hver gang, men greit at han fortsatt holder litt avstand.

I dag har vi tatt farvel med amerikanerne, nå er ferien deres i Norge over. Vi har blitt veldig glad i dem, så det var helt klart trist at de måtte dra. Veldig hyggelige mennesker som var lette å snakke med, og vi håper virkelig å se de igjen en gang. Da mamma og pappa skulle kjøre de til Flesland måtte selvsagt Doc tulle litt med de en siste gang, så han tok et lite USA flagg og løp som en tulling ved siden av bilen nedover veien. Ligger video av det på TikTok!

Se han løper da!

Resten av dagen i dag har hovedsakelig gått med til avslapping her. Det vil si, mamma og pappa har gjort husarbeid, for de blir med på turen videre i morgen, og de liker (som folk flest) å komme hjem til reint hus. Ellers har familien tømt to poser chips og et ukjent antall Pepsi Max i ettermiddag, og joda, vi har spist middag også, pølser og potetmos. Nå tar vi kvelden her, så får vi se på yr.no hvor turen går i morgen.

 

 

TikTok / Snap / Insta

4 thoughts on “Ferie dag 21; Doc’s siste tull

  1. Koselig med amerika-besøk 🙂
    Hvor går ferden? Hvor er det sol? Det er lite ta det på sunnmøre i allefall 🙂 Nå skal snart VI ut og lete etter sola! Gleder meg, og håper vi finner mye av den et sted 😀
    God tur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top