Ikke bare eksister, lev også!

Da var det helga gitt! Og her ligger eg, henslengt på sofaen som noe vaskekjerringa har mista, mens eg prøver å dytte noen taster ned i leselig rekkefølge. TV surrer i bakgrunnen, og Doc har lagt seg. Ja, han pleier legge seg tidlig, er nok ingen kalv lenger, og er blitt glad i søvnen sin. Selv utførte eg nylig kveldens første gjesp, det nærmer seg bingen for meg også.

Var litt tungvint å ligge på magen å skrive når henda begynte å sovne…

Siste mnd har der nå vært strengt med smittevern igjen, og med mye bruk av munnbind har det nå gjenoppstått en utfordring. Kviser, eller maskne som det kalles når det kommer av nettopp denne maska. Eg har aldri hatt denne typen kviser før, disse er vonde, de klør, og er umulig å ta knekken på. Det forstyrrer hele nebbområde med hake og nese. Er det noen som har klart å få has på disse vederstyggelighetene?

Klar for å leve litt!

Ellers kan vi meddele at morgendagen blir moro, i alle fall for oss. Vi tar med bobil, bikkje og brennevin og stikker på fest! Nei, ikke stor fest, ei heller rølpefest, men en liten vennegjeng som skal spise middag og være litt sosial for å ikke miste oss selv helt i denne smitten. Det er nemlig litt viktig for mental helse å leve, og ikke bare eksistere. Alle vi gjestene er blitt bedt om å ta hurtigtest før vi drar, og vi har tre vaksinedoser hver, så vi føler oss greit trygg.

Håper du også får ei fin helg, og gjør det beste ut av situasjonen hvor enn du befinner deg. Nå er det jo til og med mulig å ta ei pils på pub, men drikk fort, det er ikke akkurat nattåpent. God helg, ta vare på deg selv!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

2 thoughts on “Ikke bare eksister, lev også!

  1. Ååååhhh det høres ut som en fin helg 🤗 Ja, de siste ukene, mnd har du rett i at vi bare har eksister!! Nyt og kos dere!! God helg ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top