Gyda har funnet Lundsletta!

Eg var skikkelig sliten i morges, men dro på jobb i god tro om at kaffeautomaten skulle fikse dette. Crohnsen begynner å tøyse med ledd og muskler, verker ikke, er bare tyngre å bevege meg. Kaffen fikk meg i gang i det minste, så fikk det heller bare gå litt treigt. Høydepunktet var lunsjen. Eg som bare har spist wraps med ost og skinke i siste året fikk jo hakeslepp over hvor godt det var med mer kulinarisk fyll. Så eg vil igjen takke for alle tips! Og jo, grunnen til at eg velger wraps; brødmat er kjedelig, polarbrød blir seigt og knekkebrød mister knekken.

Vel hjemme var tanken at kroppen skulle få hvile, men etter middagen, som var fiskepinner tilberedt av Doc, begynte eg å rydde kjøkkenet. Og etterpå lagde eg lunsj til i morgen. Var tom for wraps, så det blir en salat med egg og skinke, blir sikkert godt det! Deretter ble det tur med Tassen da, han må jo også drite, og han er sååå lykkelig over at han nå kommer over brøytekanten, og når doen sin!

Fascinert av vær, men Gyda er nok best å observere fra vinduet.

Ellers kan vi meddele at Gyda har funnet Lundsletta i kveld, der er forklaringen på stivhet i ledd og muskler. Stormer sikkert ikke like ille her som i Vest- og Midt-Norge, men det merkes, tro meg det merkes! Vindmølla vår gikk til det smalt, og bladene begynte å blåse av. Nå har den i det minste slutta å snurre, den mangler nok for mange blad.

Mølla går nok rolige tider i møte.

Julestjerna over saloon ser ikke ut til å overleve natta, så eg dro ut kontakten fordi eg er livredd for brann. Det knaker i hele huset av vinden, regnet pisker på vinduene, og det er klink is over alt nå. Skal ikke legge skjul på at eg er spent på morgendagen. Tar kvelden her nå, så får Gyda herje i fred.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

2 thoughts on “Gyda har funnet Lundsletta!

  1. Håper «Gyda» ikke setter for store spor etter seg. SÅ fint at du koser deg med mer variasjon i lunsjen ! Mat skal være glede 😊.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top