Mat

Derfor vil du ikke møte tidlig på jobb!

Ja, hva skal man si? Noe vanlig har skjedd i dag da, eg stempla inn noen minutter for seint som vanlig, så at eg kom tidlig på jobb i går var nok bare en glipp. Jack Daniels har jo på en måte inspirert meg litt da. Han kom vanligvis for seint på jobb selv, men én dag kom han for tidlig. Han tenkte han skulle gjøre litt papirarbeid før han gikk runden på destilleriet siden han hadde god tid.

Her med sjølvaste mister Daniels i Lynchburg på bryllupsreisa i 2015!

Jack gikk målretta mot safen sin, men kunne ikke klare å huske kombinasjonen til låsen, så i rein forbannelse sparka han til safen så ene tåa knakk! Jaja, han ga opp papirarbeidet. Etter noen dager ble han skikkelig dårlig, og det viste seg at set hadde gått koldbrann i beinet. Dette sprede seg, og det hele endte med at mister Daniels mistet livet. Ergo, ikke kom for tidlig på jobben, da kan du faktisk dø. Men altså, eg sparka ikke i noe safe i går da, så eg burde være trygg.

Fornøyd med egen innsats, men det spørs hvor lenge eg kommer til å lage sånn lunsj…

Etter jobben stakk eg innom butikken, hvilket eg ofte gjør. Denne gangen var det mer enn snus på lista. De med hukommelsen i behold minnes kanskje at eg spurte etter ideer til hva eg kan fylle wraps med, og ideene strømmer på både her og der. Så lista bar preg av nettopp dette. I kveld har eg virkelig gjort meg så flid med morgendagens pausemåltid at eg til og med gleder meg til å spise det.

Det ser så innbydende ut i forhold til det eg har spist i to år nå!

Starta med å smøre lefsene med Snøfrisk med dill. Åpna så en avokado for første gang i mitt liv. Dette gikk greit, og med alle fingre i behold delte eg den i åtte og fordelte det over de to smurte lefsene. Deretter noen feite staver av søtpaprika. På ene lefsa la eg kyllingskinke, og på den andre et kokt egg. Toppa begge med frisk ruccola, rulla de sammen, stakk noen pinner gjennom og delte de. Og nå ligger de i matboksen og bare venter på å forføre min gane i lunsjen i morgen! Så tusen takk for alle tips folks!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top