En sjelden opplevelse!

Noe rart og uvanlig har skjedd i dag, selv skjønte eg ingen ting. Eg som alltid er i siste liten, ofte litt seint ute og må være født fire dager for seint siden eg alltid har det travelt, eg forstod ikke hva som hadde skjedd før eg satt på dass nesten en halvtime før eg vanligvis står opp! Eg hadde våkna på andre alarmen, og ikke på sjuende som vanlig.

På jobben trodde kollegene mine at gubben hadde kasta meg ut, så eg fikk nærmest et forklaringsproblem da eg stempla inn kvart på sju i morges. Ellers gikk nå arbeidsdagen som forventa, fortsatt med kaffe og snus i umiddelbar nærhet. Det positive er at eg etter nyttår ikke har drukket brus på jobben, nesten ikke hjemme heller. Det går stort sett i vann, og tro det eller ei, det hjelper faktisk på konsentrasjonen!

Rart det der, at når man må betale for å se, så ser man mindre etter en tur med bikkja…

Ettermiddagen har gått rolig for seg, bare litt lufteturer med Tassen, og den vanlige TV-tittinga. Og så spiste vi noen himmelske burgere som Doc hadde lagd da! Men eg har en ting eg lurer på, for eg er ikke så glad i brødmat, så til lunsj pleier eg ha med tortillalefser med ost og skinke. Begynner å gå litt lei av dette også. Har du tips til andre ting som er godt i disse lefsene? Helst noe helt veldig enkelt og kjapt! 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

11 thoughts on “En sjelden opplevelse!

 1. Jeg syns kremost med urter, spekeskinke og litt crispy salat er veldig godt på tortillalefser 😄

 2. Kjøleskapsgrøt med chiafrø low fodmap. Toppet med med nøtter, med og uten salt og litt rosiner. Eller frisk frukt.
  Det er godt å variere med synes eg.

 3. Crispisalat til alt ! Eggesalat med paprika. Kyllingrester med litt majones og krydder etter smak – pluss på med stangselleri&maiskorn om du liker. Krepsehaler med chili og litt majones. Kokt egg i skiver, tomat&slangeagurk. Brie med druer.

  Slenger bare ut litt forslag, siden jeg ikke aner hva du tåler å spise 😊.

  1. Akkurat nå tåler eg det meste, er inne i en veldig god periode etter vaksinene, så eg takker for alle tips 🤩 Eggesalat, at eg ikke har tenkt på det, da kan eg jo lage masse og ha klart til flere dager, og så er det steike godt 🤠

 4. Smøreost og røykalaks er veldig godt:)
  Tynn omelett (som en pannekake) er også digg, og smuler ikke like mye som kokt egg:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top