Kanskje på tide med jobb igjen

Tida går fort når man har det moro, ja da er det godt vi ikke reiste bort i påsken, for da hadde vel våren vært over alt? Nei det er ikke til å stikke under en stol at mye vil ha mer, og vi så gjerne skulle hatt flere feriedager. Joda, det er nok helt greit å dra på jobb igjen i morgen, og få inn igjen litt rutiner. Kombinasjonen overspising og sofasliting er vel ikke helt heldig i lengden.

I dag ble omsider endelig Forden vaska, det vil si bare utvendig. Det har jo blåst så steike mye i dag at selv med 10 grader kan man risikere å fryse på seg lausunger. Det er det ikke moro å drive ute når til og med denne HER blåser av!

Vi slo to fluer i en smekk. Bilen ble vaska i automat på Kløfta, og etterpå henta vi med hjem burgere til middag. Etter å ha levd i luksus hele denne påsken med intet mindre enn firevillsvinmiddager, da måtte vi avslutte med litt ordentlig junk.

Siste dag med Pepsi max, i morgen er det tilbake på vann igjen!

Det har egentlig vært en veldig fin påske, selvom den ble annerledes, selv om vi ikke har sett noe familie disse dagene. Satser på at vaksineringen effektiviseres, for vi kan visst ikke sette vår lit på at folk følger anbefalinger lenger. Men først tar vi hverdagen fatt igjen i morgen, nå er matpakker smurt, vi har dusja, og funnet frem arbeidstøy. Håper alle har hatt en ok+ påske, og får ei flott uke når den starter!

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top