Lurt til husarbeid!

Doc sier det hver eneste søndagskveld, at helga er for kort, og han har nok mye rett i det. Husker før da eg var yngre, hadde all verdens med tid, kunne henge med venner etter skole og jobb, og helga varte liksom evig. Nå er vi der at det å dra innom butikken etter jobb er et ork, og vi diskuterer hver gang hvem som må ta støyten.

Da er det helt nydelig med sånne søndager hvor sofaen har blitt slitt helt jevnt i begge ender. Etter at vi dreiv ute i går med grusing og fiksing er i alle fall eg støl i dag, og vi begge er som to slitne pensjonister. Denne HER er god på sånne dager.

Tilbake på sofaen er alt i skjønneste orden!

Følte meg egentlig kjempeflink da eg hang opp ei maskin med klær i formiddag, så da Doc tilbød seg å ta med Tassen da han skulle bort i sta så eg for meg en times aleinetid hvor eg bare skulle drite i verden. Planen hans var noe helt annet, at eg da fikk fred til å støvsuge hele huset.

Greit! Huset ble støvsugd, og i samme drevet rydda eg oppvasken. Måtte få bort restene etter ørreten før det begynte å lukte. Resten av kvelden har vi tilbrakt på sofaen, så vi har ikke akkurat anstrengt oss. Uka som kommer blir uansett kort for vår del, så vi ønsker alle ei flott uke!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top