Pandemizombier på høyt nivå!

Faen og, da har eg prestert å glemme å blogge i dag! Vi er blitt to pandemizombier som ligger i hver vår ende av sofaen, og aner knapt nok hvilken dag det er. Og hadde det ikke vært for jobben hadde vi ikke engang visst hvilket land vi var i, eller jo, grensa er stengt som alt annet som er moro.

Det vi har gjort i kveld er vel egentlig grunnen til at vi fortsatt liker lineær TV. Vi har nemlig sett hele serien «Ikke lov å le på hytta» på VG TV. Det er nettopp der problemet ligger, at vi ikke eier det spor av viljestyrke, eg har til og med forsømt både hjemmetrening og puslespill. For når vi begynner å streame en serie må vi bare se neste episode, og neste, og neste…

Men altså den serien kan uansett anbefales! Linn Skåber er helt klart dronninga, mens Bernt Hulsker ble fort vår favoritt, det er umulig å holde tilbake latteren der. Ramm må man kanskje like fra før av, han sier det til og med selv, at dette ble bare pinlig, men så er han også den som tar mest plass i gjengen. Ellers en grei samling av artige halvgalne mennesker, og vi har oppdaga noen komikere vi ikke har sett så mye av tidligere.

Joda, er jo behagelig dette, men skulle ha gjort andre ting også…

Nå tar vi kvelden før vi finner noe mer å se på, er ikke bra dette her. Egentlig mye enklere med lineær TV hvor det bare går kjedelige repriser man er møkk lei, og man slipper å gro fast i sofaen til en hel serie på rappen. God natt!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top