Silikon, barn og eurojackpot!

Vi får daglig mange interessante spørsmål av dere kjære lesere og følgere, så vi starta like greit en liten spørsmålsrunde sist uke. Håper dere vil føle dere litt klokere på oss av dette, vi blir nemlig ikke kloke på hverandre. 

Hvilken hund har dere?

Dette spørsmålet får vi ofte, eller kommentarer som; Så fin japansk spisshund dere har. Det er ikke japaner, men Mittelspitz. De er veldig like, men mittelspitz kommer i flere farger, og eg er sikker på at de er mye mer slu når det kommer til mat!

Hvordan endte dere opp i den livsstilen?

Tja hva skal man si? Tenker det ligger i blodet, begge er fra utkantstrøk på bygda, vant til å bruke fantasien for å ikke kjede oss, da blir det vel bare sånn. Doc har alltid vært fascinert av cowboyer, han lekte mye cowboy og indianer som liten. Og Dask har alltid vært fascinert av USA. Ikke turiststedene, men det ekte, altså både fremsiden og baksiden av medaljen. 

Hvorfor er ikke Doc med i Skal vi danse? 

Han har ikke fått spørsmål om å bli med. Men det gjelder både Doc og Dask, skulle vi få tilbudet om å bli med, hadde vi ikke takka nei. Dere får tipse TV 2 da, hehe.

Bruker dere virkelig spylervæske til å vaske huset?

Jepp, er faktisk ganske effektivt, og mye billigere enn alle sprayflaskene en får kjøpt. 3 liter koster ca 20 kr, bare å helle over på ei gammel sprayflaske, så har du universalvask. Funker på alle overflater, til og med på TV. 

Om dere skulle vinne eurojackpot på mange millioner, hva hadde dere brukt de på da?

Tror nok vi hadde betalt ned hus og bil, og sånt først. Delt litt med våre nærmeste, og gitt noe til Superselma. Etter det hadde vi sikkert kjøpt oss ranch i Texas, og hatt hagefest der med Garth Brooks på scenen. Ja og så hadde vi garantert kjøpt oss hver vår Ford Raptor! Og kanskje litt nyere campingvogn.

(Raptoren som sto hos Røhneselmer når vi kjøpte Rangeren)

Jeg har fått med meg at Doc lager mest mat, men har Dask noen retter hun er flink på?

Tja, nå er det så pass sjelden eg lager mat da, men det må vel bli lapskaus eller hjemmelagde kjøttkaker (selv om Doc mener eg bruker for mye løk). Fiskemiddager er eg kanskje bedre enn Doc på, fordi eg er mer eller mindre oppvokst i havgapet. Ellers er eg steike god på chips og dip, og å poppe popcorn!

Når skal dere ha barn?

Vet dere hva? Det er verdens mest irriterende spørsmål. Ikke alle vil ha barn, og ikke alle kan få barn, så dere bør tenke dere litt om før dere stiller noen et sånt spørsmål. Eg personlig vil over hode ikke ha barn, og Doc har ei voksen datter, og vi har nieser og nevøer som vi er kjempeglade i. 

Har dere noe favorittserie på TV? 

Doc liker alt av krim, og sånne morsomme spørreprogram. Det blir mye Brille og Huskestue. Eg digger jo Big Bang Theory, men Doc svitsjer alltid videre, for han synes den er kjedelig. 

Har Dask silikonpupper?

Haha nei, denne kroppen skal bare kuttes i av medisinske årsaker. Og grunnen til kallenavnet Dask kommer av den tiden da Helene Rask var poppis som glam modell, hun hadde operert, eg er ekte, derfor Helene Dask. Puppene er eneste på kroppen eg aldri har vært misfornøyd med. 

Blir det campinglivet neste sommer også?

Ja det vil det nok alltid bli, om det er med kjørevogn eller fast plass. Vi elsker camping, det er så sutalaust, så bedagelig. Det er jo beste medisin for avslapping når man bare vil ha fred og ro. 

Er dere aktive med trening/idrett/sport?

Det kommer vel an på øyet som ser, vi har hver vår sykkel, og vi eier noen par med ski. Ellers er vi glad i å fiske, om det kan gå inn under sport. 

Mer dere skulle lure på? Bare å spørre på våre sosiale medier!

Doc og Dask på fb

Doc og Dask på insta

Snappen vår: redneckdask

2 thoughts on “Silikon, barn og eurojackpot!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top