Miraklenes tid er ikke over!!

Det må noe helt spesielt til for at eg oppdaterer bloggen to ganger på en dag, for vanligvis mener eg det holder med ett innlegg daglig. Nå er det en sånn dag hvor det skjedde noe eg bare må dele med dere! Eg skreiv jo tidligere i dag at timen til min hjerteoperasjon ble avlyst, noe eg egentlig hadde venta på sånn som ståa er nå. Innlegget kan leses HER.

Så glad nå!

Nå kommer det bare en liten oppdatering, for i lunsjen i dag, like etter eg hadde posta det innlegget, ringte tlf i lomma. Det var gjengen på LHL sykehuset, og nå har det åpna seg en mulighet likevel. Om alt går etter planen, at både hjertespesialister, kirurger, sykepleiere, og meg selv holder oss friske og i jobb, da blir det operasjon rett over påske. Kryss gjerne fingrene for meg!

Fortalte henne som ringte at eg akkurat hadde skrevet om den avlyste operasjonen, og da svarte hun at eg kunne jo skrive et nytt innlegg om at miraklenes tid er ikke over. Så her har dere det!

18 thoughts on “Miraklenes tid er ikke over!!

  1. Fantastisk! Vi trenger noen gode nyheter oppi alt det andre😊 Krysser fingrene for deg!!! Masse lykke til, og nyt påsken! Mvh Sissel

  2. Dette var veldig gode nyheter, det må være kjempeekkelt å kjenne på det der, i tillegg til at det må jo være veldig slitsomt for kroppen din, altså deg. All mulig lykke til ønskes.
    Break a leg- nei, for all del ikkje😷

  3. Vi som er sjuke får noen ganger gode nyheter i denne tid med karantene.
    Selv får jeg jerntilskudd intravenøst, fikk først beskjed at siste dosen ble avlust, så brått på fredag forrige uke fikk jg tlf, om jeg kunne komme damme dag, det var en som var blitt satt i karantene som ikke kom, da åpna det seg for meg.

    Håper det løser seg for deg, og at operasjonen kan gjennomføres etter at dere har hatt ei fin (håper man) campingpåske i hagen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top