Nå kan vi røpe det!!

Akkurat nå sitter eg og holder på å krepere av latter, hvorfor? Jo det skal eg si deg! Nevnte jo tidligere i uka at nå skjer det spennende ting, kan forresten trygt avkrefte rykte som noen hadde satt ut om graviditet, for det kommer ikke til å skje her! Nei dette er nok i en helt anna kategori, faktisk innen media.

Dro tidlig fra jobb i dag, rett hjem og lufta Tassen så han fikk legge noen bomber i grøfta, og da Doc kom hjem var det bare å kjøre i oss noen sånne HER og snu Forden. Vi skulle avgårde, og nå hadde vi det litt travelt, skulle helt ned til Fredrikstad midt i rushen.

Hva skjer nå her?

Doc var nemlig invitert til å gjeste en podcast, og da er det klart «dragen» måtte bli med så ikke han skulle drite oss fullstendig ut når han tok «pod-jomfrudommen»! Og det er ikke noen hvilken som helst podcast heller, den er helt ny og heter Farskapet, du kan høre teaseren på Spotify alt nå. Farskapet er drevet av to halvgale kamerater som begge har koner og barn, og begge er aktive på sosiale media. Du finner de der du hører podcast, på farskapet.com, og følg gjerne Farskapet på insta.

Som gammel foliemontør måtte bilen til Tenåringspappa selvsagt inspiseres!

Du har kanskje hørt om Tenåringspappa og Jonasreven? Hvis ikke, må du sjekke de på TikTok og insta. Er de som har denne podcasten, og de har akkurat vår type humor, litt halvtørt, og noen ganger på kanten. Tenåringspappa er forresten bloggerkollega, tenaaringspappa.blogg.no er plattformen hvor han deler sine tanker og historier.

Trivelige folk med kjeftamentet helt riktig plassert!

Akkurat nå er vi på vei hjem igjen, spente på resultatet og støl i magen, for eg har sittet i en time og slitt med å holde latteren tilbake for å ikke forstyrre. Denne episoden kommer forresten ut etter vinterferien, så bare å glede seg, blir nok noen historier du kanskje ikke har hørt før!

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top