Oppgradering på tunet!

Ja, vi glemte alt som har med bloggen å gjøre i går, og har ingen unnskyldning for det. Var nok bare lat. Men dagen i går gikk vel som hjemmelørdager flest gjør. Tassen prøvde febrilsk å vekke meg, mens eg gjorde alt som sto i min makt for å ignorere han så for å få litt mer søvn. Til slutt måtte vi bare stå opp, da det kom matos nedenfra var det ikke lenger håp om blund.

Det skjedde ikke så fryktelig mye i går, eg var sliten og tok ukas hviledag da. Doc dreiv litt ute, og han tok ansvar for et aldeles nydelig herremåltid. Det ble svinesteik med godt krydra småpoteter, soppstuing og honningstekte epler til. Er veldig lettvint å få kjøttet bra i en sånn HER. Snakk om å forspise seg da! Og etterpå ble det både is, smågodt og chips. Skumle greier det der med helg når man prøver å gå litt ned.

Hatt fint vær i helga, og måtte nyte kveldssola litt i går.

Dagen i dag har vært noe mer produktiv. Doc sov fortsatt tungt da Tassen kvikna til i morges, så eg sto opp så Doc skulle få hvile. Tassen derimot er så vant til å ta morgenturen med far, så han holdt jo på å klikke. Fikk han med ut, men han har aldri før vært så kjapp med å drite, for han skulle inn og sjekke om far var i live.

Det ble riktig nok ikke stort mer søvn på Doc, han hadde stått opp da vi kom inn, til Tassens store glede. Etter en enkel frokost stakk gubben og bikkja på henteoppdrag, de har fått tak i en lyktestolpe som skal modifiseres til flaggstang. Da fikk eg fred til litt husarbeid. Den observante leser fikk kanskje med seg at stormen tok den gamle for noen år siden. Joda, den var riktig nok lagd av sammensveisa sprinklerrør, men like fullt kjedelig da den bretta seg over garasjetaket her.

Da Doc og Tassen kom tilbake gravde Doc hull til fundamentet mens eg prøvde å varme opp igjen rester fra i går. Kort fortalt, kjøttet måtte i mikroen etter en halvtime i ovn uten resultat, men det ble da spiselig. Bilde av flaggstang kommer nok etterhvert, er vel ikke stort å dele et fundament i et hull. 

 

@docogdask

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top