På tur uten bobil!!

I morges hadde eg virkelig lyst å sove lenge, dra meg så langt ut på morgenkvisten at kvisten knakk. Det gikk dog ikke, for Doc hadde planlagt ny pensjonistutflukt for oss. Da var det bare å stå opp. Det ble ikke noe fancy frokost med egg og bacon, så eg varma meg noe middagsrester som ikke ville overlevd stort lenger, og Doc gølva to brødskiver. Jada, Tassen fikk selvsagt smake.

Så sosiale som vi er, så var jo dette mest hyggelig da!

Nå var det ingen dagstur som sto på agendaen, så her måtte det dusjes og pakkes, og kjøleskapet tømmes for åpne påleggspakker. Vanligvis er det såre enkelt å dra på spontanturer, for det er liksom bare å forflytte alt ut i bobilen. Men denne gangen var det ikke bobilen sin tur, vi skulle nemlig på hytta, og da måtte alt pakkes litt bedre.

Merkelig å se det på nært hold egentlig…

Tok ikke lange tida, og heldigvis kom en kompis av Doc innom så eg fikk litt bedre tid uten stress og mas, og plutselig var vi klare til å dra uten noe nebbing. Vi måtte ta to biler et stykke, for svigerfar skulle låne ene bilen noen dager, dermed kjørte vi via Odalen. Grei vei opp til Stange, og det gikk radig unna, ja så radig at vi fikk en prat med to hyggelige konstabler. Vel vel, intet å gjøre med det, er ene og alene den som kjører sin feil.

Gjett hvem som skal slappe helt av noen dager her!

Videre gikk turen til Øyer hvor vi fikk fanga litt mer mat og en markboks til evt fiske, og videre forbi Tretten hvor vi fylte bensin til aggregatet og tok en titt på den kollapsa brua. Skrekkelig syn der altså. Siste etappen gikk smertefritt opp fjellet. Det alle sier at det er sunt for kropp og sjel å være på fjellet, det er nå så som så, for her har både sjokolade, chips, seigmenn og fyrstekake gått vekselsvis på høykant siden vi parkerte. Men det skal nevnes at vi slapper ordentlig av da, og Tassen stortrives her.

 

@docogdask

2 thoughts on “På tur uten bobil!!

  1. Hei Doc&Dask 😁koslig og morosam blogg, er stadig innom, kos dere masse på hytta 🙂 hilsen odalsfolk Anett og bjørn (toppen)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top