Plugg og flatulens, en vanlig dag

Noen av dere minnes muligens at eg fikk en for tidlig julegave av Doc. Han hadde da sett seg lei på den evinnelige klukkinga mi over den hyppig tilbakevendende knuten på headsettet som følger med tlf. Eg mente det gikk greit, så lenge de fortsatt ga lyd på øret, mens Doc som mente det var på tide å fornye oss litt, kjøpte trådløse plugger til meg. Det var jo vel og bra dette, litt mindre knot og kaos i lomma for å høre podcast på jobb.

Det gikk ikke mange dagene før ene pluggen valgte å gi opp. Etter endt lading satt nemlig halve pluggen igjen i etuiet, og gentlemannen Doc tok den med og bytta for meg. Om han var gentle i butikken vites nå egentlig ikke, men han kom da smilende ut med en ny pakke til meg, og eg kunne igjen høre på pod.

Plugg i øret = ingen smalltalk, eg vil jobbe i fred

Dette har jo vart vel og lenge, og som ellers vanlig starta eg arbeidsdagen også i dag med å hente meg kaffe for så å plugge ene øret med pod.

Nå har det seg slik at eg, som helt sikkert tidligere nevnt, jobber på et svært lager. Eg behandler skaffevarer og registrerer inn det som skal gjennom lageret, og etterhvert som eg gjør dette flytter eg selvsagt ferdige kolli over på egen pall.

Da eg litt ut på dagen i dag sto i spagat over en pall mens blodkar sprengtes og flatulensen fikk fri flyt for å løfte en tung kartong, kom eg borti denne pluggen i rein fortvilelse så den løsna. Med et lett lite byks gjorde pluggen et hopp fra øret, via denne pappkartongen, før den traff gulvet, for så å gå i stykker. «Du tålte ikke en halvmeter nei?» utbrøt eg, men ingen verken hørte meg eller var nærme nok til å bruke som frustrasjonspute.

Det måtte vel bare skje…

Det første eg gjorde var å sende bilde til Doc, for noen måtte eg jo si det til. Sliten og vondt i hoftene, og en mage som ikke er klar for samarbeid, da blir man litt fortere arg. Men snarrådig som eg av og til kan være, klarte eg å montere dette spetakkelet igjen, og kunne fortsette resten av dagen med lyd på øret.

Bare for å ha nevnt det, vi får bare ha lyd på ene øret på lageret av sikkerhetsmessige årsaker, og da eg er så og si døv på venstre øre er eg desto mer avhengig av at høyre plugg er oppe og nikker.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top