Bent Høie sa det var greit!

Ah, denne fredagen hadde eg sjuke planer, det vil si, eg hadde store planer for hele helga. Mye skulle gjøres! Jau altså, nøyaktig hvor sjuke disse planene var er nok opp til øyet som ser, men for meg er det svære greier. Det er ikke noe som gjøres hver dag, for å si det enkelt.

Planene lød; i dag skulle eg vaske ned hele hovedetasjen, fra gulv til tak, alt skulle skinne og dufte av deilig eksklusiv spylervæske, og vi skulle putte sånn HER i alle musefeller. I morgen skulle det bare være å gå på med nebb og klør, for da skal nissene få lov til å starte en litt tidlig ankomst. Doc skal drive litt ute med belysning, og eg skal pynte inne. Målet var å gjøre alt i dag og i morgen så vi kan slappe helt av og nyte søndagen. Godeste Bent Høie går god for tidlig jul i år vettu, da kjører vi på!

Nissekjolen er funnet frem, og en liten irsk kamerat i koppen!

Men så enkelt er det jo aldri her. Det er ikke helt ukjent at magen min bestemmer mye her, og denne uka har den bare vært vrang. Eg har trossa denne kranglefanten av en mage og både jobba og gjort alt som vanlig, men i dag fikk den tydeligvis nok. Det hele endte med at eg måtte kapitulere og dra hjem, og har sovet flere timer på sofaen.

Nå er formen på bedringens vei igjen, men det er (heldigvis) litt vel seint å begynne på husarbeid. Det ble derfor utsatt til i morgen, om mulig søndag. Dermed ble det heller noen rare TikTok videoer her, hvor selveste Doc har vært regissør. Resultatene blir posta i morgen før vi starter på julevask og pynting!

 

 

 

 

Insta / Snap / TikTok

2 thoughts on “Bent Høie sa det var greit!

  1. Bra formen er stigende, ille nok at magekrøll fucker med arbeidsuka om det ikke skal kødde til helga også.

    Katta aksepterte buret👍🏻👍🏻

    Hils Doc og “fluffy” Tassen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top