Blakker oss fullstendig!

Rakk ikke fortelle så mye om gårsdagen da eg valgte å heller plotte ned mine synspunkter om kvinnelige komikere. Men Tassen har møtt noen, han har blitt fullstendig betatt og er helt knekt i ikke mindre enn tre damer! Jepp, en skikkelig player han der, og damene selv var villige til å dele, så dette skal nok gå bra.

Jobben i dag var intet stort høydepunkt, eg har nemlig brukt meg opp for denne uka. Ble altså ikke utretta store greiene før eg etter jobb dro på butikken for å kjøpe chips til helga. Lykken var stor da eg fant kakestykker i datohylla og dytta de ned i kørja mi, men det bråsnudde i kassa. Esken hadde åpna seg, og alt var nå pent innsmurt i marsipan og krem. Det ble ingen kake, men eg fikk i det minste papir til å tørke varer og kørj, og så sparte eg noen grunker.

Så fin med knapper på ene skuldra, liker sånne detaljer!

Hjemme har en rastløs Doc bokstavlig talt begynt å gå på veggen, eller gå løs på veggen da. Garasjen skal få ny kledning, og nå gadd ikke han vente lenger. Da er det greit å spare grunker på smadra kake, for plank er ikke gitt bort. DENNE kjolen eg bestilte sist uke har kommet nå da, og den var ordentlig god og lekker! Men vet ikke om eg hadde kjøpt den om eg hadde visst om Vedums budsjett for neste år, det kverka nemlig humøret i dag! Hvorfor komme med sånt på en fredag?!?

Jippi, eg får ca 400 kr i skattelette i året. I ÅRET!! Slår på stortromma nå ministeren med latteren. Men mye blir også dyrere da. Egenandel øker med 125 kr i året. Snus øker 4,3 %. Fradrag for fagforeningskontingent, og for kjøring til jobb, pluss minstekrav til kjørelengde øker akkurat nok til at mange ikke får igjen. Trafikkforsikringsavgift går riktig nok ned latterlige 400 kr, men dieselavgifta øker så det utgjør mye mer for oss på bygda. Nei, dette gagner ikke noen!

 

Snap / Insta

7 thoughts on “Blakker oss fullstendig!

  1. Så en kjapp overskrift med at det er lite skattelettelser til de som tjener under 800 000. Ja…det er jo helt på sin plass at det er de under 800 000 som skal ha mest skatt 😛

  2. Helt enig med deg når det gjelder statsbudsjettet. Det er en eneste stor skuffelse. Var det ikke nå “vanlige” folk skulle få det så bra?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top