Feit flue og krokodillegrep

I går kveld var det ei flue på størrelse med spurv som dreiv å virra rundt her. Sånn svær ekkel kladd som dreiv å klaska i vinduet så det dundra i karmene. Den hadde ingen planer om å la meg sove, satte seg gjentatte ganger midt i panna. Når Doc i tillegg ga dyna en ordentlig bamseklem og rulla seg rundt som en sulten krokodille, og vifta blåste stjerten min kald, da var det ikke håp for mye søvn gitt. Sånn for sikkerhets skyld lå vi og hosta om kapp også.

Gjett en gang om det var digg at Tassen sov til over kl 10 i dag! Vi kunne da altså likevel stå opp noenlunde opplagt tross feite fluer, krokodillegrep på dyna og uendelig hosting x 2. Eg surra sammen en enkel omelett til frokost, og deretter traff vi den velkjente sofaen. Satt ikke så lenge i dag da, Doc skulle inn til Tommy som driver Superselma for å hente noen effekter. Da han spurte om eg ville bli med innover var eg ikke sein å be.

Bare oss og Tommy med litt greier til loddsalg, ikke bare bare det!

Seinere i sommer skal vi på en festival hvor de har loddsalg til inntekt nettopp for Superselma, og vi skal være ambassadører. Vet vi har snakka mye om Superselma før, det er fordi det er vår hjertesak, og vi får ikke nevnt de nok. Det er en organisasjon som jobber for å glede kreftrammede barn. Det kan være alt fra en liten leke til en tur i Dyreparken, for et barn kan et lite lysglimt i en tung og vond hverdag være nok til å gi gass og kjempe videre. Dette er en utrolig fin sak å støtte.

Hos Tommy og Superselma ble det selvsagt litt skravling etter gammelt. Ikke så ofte vi får tid til å møtes, men utrolig hyggelig når det skjer. Det finnes mange måter å bidra på for de som vil, men den aller enkleste er å vippse ønsket sum til 77762. Link til Superselma finner du HER.

Vel hjemme ble det en ufattelig enkel middag, nå hadde vi begge brukt oss opp for i dag. Pølser og potetstappe får ikke blitt feil, og desserten ble norske jordbær med fløte. Må holde magen stram i sommer. Sånn ellers vasker eg nå ei maskin klær for andre gang, for eg hadde glemt den i sta. Og da eg betalte regninger i kveld var det ikke ett eneste kid nr som stemte, da var det vel egentlig bare å takke for seg og si god natt.

 

 

TikTok / Snap / Insta

4 thoughts on “Feit flue og krokodillegrep

  1. En god sak; SUPERSELMA 🙂

    Feite fluer… krokodillegrep… ja krokodillegrep er ok men feite fluer… jeg hadde ikke orket det før akkurat DEN var ute av verden 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top