Doc ble skremt, men eg dreit meg ut!

Nå føler eg det trengs en liten oppklaring her, for selv om det var Doc dom ble skremt i går, så var det eg som dreit meg ut i går. Om du ikke fikk med deg gårsdagens ubevisste prank kan du lese om det HER. Historien fikk nemlig en artig vending da vi posta det i går, vi fikk noen tilbakemeldinger angående den gamle ødelagte vannkokeren.

Du husker denne fra i går?

Den vannkokeren som eg hadde satt på kjøkkenbenken skulle eg kaste, for den varma jo ikke lenger. Saken er den at denne mye omtalte vannkokeren slettes ikke var ødelagt, den var ikke en vannkoker i hele tatt! Jøss… Joda, må nok krype til korset og ærlig innrømme at eg følte meg litt dum da eg fikk forklart at dette var en melkeskummer, noe a la DENNE HER. Meget praktisk da, og perfekt julegave for kaffeelskere!

Siden det er et ord eg ikke har hørt siden fatteren solgte melkekvoten (slutta med melkekyr, for de som ikke skjønte det) så måtte eg frem med Google. Det er altså noe fancy greier til å skumme melk til sånn kaffe man får i by’n. Den «grå greia» aka vannkoker var dermed fullt funksjonell til sitt bruk, noe vi overhode ikke har bruk for.

Koser meg med blogging på kontoret!

Ellers kan eg meddele at eg nå har begynt igjen å blogge på dass. Vetta pokker om det har med alder eller helsa å gjøre, men eg har plutselig fått konsentrasjonsvansker. Når TV står på, Doc er på TikTok, og Tassen ligger og maser om å legge seg, da får ikke eg til å skrive noe innholdsrikt. Men det skal sies at det er trivelig på dassen her, varmt og godt, stille og fredfullt også. Så da tar eg lett ti min på dasslokket på kveldstid for å kunne fortelle dere siste nytt fra DD Ranch!

 

 

 

Insta / Snap / TikTok

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top