Eg skremte Doc ubevisst i dag!

Regner med de fleste nå har skjønt at vi nærmest lever for å skremme og lure hverandre. Det går virkelig sport i det ungdommen kaller pranks her i huset, og det har ikke akkurat blitt noe mindre av dette nå som pandemien har stengt ned alt annet som er moro. Vanligvis planlegges disse pranksene nøye, men i dag klarte eg å skremme Doc skikkelig uten å i hele tatt vite om det.

En grå greie.

Han ringte meg på jobb i dag lettere irritert med en nervøs latter for å spørre hva en grå greie var, for han holdt nesten på å drite i buksa. «Hvilken grå greie?» lurte naturligvis eg på. «Den som står ved airfryeren!» svarte han, og ble litt mer irritert da eg lo av han. Eg skjønte fort hva han mente.

For noen år siden kjøpte vi ei gammel forlatt vogn med fast plass på Rødtangen camping, og i den sto det jo mye rart. Da vi ikke skulle ha plassen lenger tok vi selvsagt med hjem alt som sto i vogna, og deriblant den grå greia, som tidligere nevnt.

Den vesle vispen der kan skremme fanden på flatmark!

Inntil nylig hadde vi begge glemt at den eksisterte, men eg kom på det i helga da eg skulle ha kaffe. Det er nemlig en sånn fancy vannkoker med fastmontert visp, som kan både varme og røre sammen vann og kaffepulver på en gang. Siden den er veldig gammel varmer den ikke lenger, men eg hadde glemt å kaste den etter helgas test.

Doc som har hjemmekontor har tydeligvis ikke sett denne vannkokeren på kjøkkenbenken før i dag, og hadde blitt så nysgjerrig på dette merkelige apparatet at han bare trykka inn på-knappen uten å tenke seg om. I det denne vispen setter i gang uten noe vann, eller annet flytende, kommer et bråk verre enn skriket til et poltergeistspøkelse. Det var dette som nesten hadde skremt livskiten ut av stakkars Doc.

Tenk at en gammel vannkoker kan gi så mye glede!

Eg må ærlig innrømme at selv om dette på ingen måte var planlagt, at eg ikke visste noe om det før etterpå, og ikke fikk filma det, så er det en sann fryd å få tlf fra en vettskremt Doc fordi EG har skremt han!

 

 

 

Insta / Snap / TikTok

2 thoughts on “Eg skremte Doc ubevisst i dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top