Skyting og Texas tilstander!

Dette har vært en helt herlig dag på alle måter! At det regna i dag tidlig driter vi i, for resten topper det så sjukt! Vi reiste inn på Oslo skytesenter for å få prøve oss med litt grovkaliber. Eg fikk gavekort på dette til jul, og hvilken anledning hadde vært bedre enn bryllupsdagen på å bruke det?

Da er det bare å gønne på! Eneste sted det uttrykket passer…

Det var et annet par samtidig med oss, hvilket var helt greit, er sånn det fungerer. De hadde ikke skutt før, så vi følte nesten en prestasjonsangst her. Det gikk ikke mange seriene før vi så tydelig klar ledelse hos oss damene da, men Doc sleit med synet stakkar. Er vel alltid noe å skylde på? Vel vel.

Doc skyter så det ryker av løpet

Først prøvde vi .22 hvilket gikk helt fint, det var egentlig lett å skyte med denne. Etter tre serier hver fikk vi prøve en italiensk 9 mm. Helt ærlig fikk vi ikke med oss så mye info om våpnene, vi var nok litt for ivrige med å skyte, og hvem som traff mest.

Skrytebilde!! Sånn så det ut etter de to første revolverne.

Etter vi hadde skutt noen runder med denne, tok instruktøren frem noe helt annet, et monster av en revolver! Hjelpes! Vi skulle få prøve .46 Smith & Wesson. Doc fikk prøve først, og da han skøyt sto eg to meter bak og kjente trykket godt! Han kjente rekylen godt i både håndledd og skulder etter to skudd.

Leketøy for voksne!

Så var det min tur da. Lettere nervøs etter å ha sett på Doc, løfta eg opp revolveren og gjorde meg klar. Etter tydelige instrukser var eg klar til å klemme inn avtrekkeren. Det smalt så sykt, og rekylen traff meg nesten i panna, så eg skvatt til og fikk tidenes latterkrampe!

Den til venstre er Doc sin, og den til høyre er min

Alle de andre som var der begynte å trekke nærmere for å se meg skyte mitt andre skudd, og prestasjonsangsten vokste. Siden eg var mer forberedt gikk det jo bittelitt bedre da, men da kunne instruktøren fortelle at han hadde lurt oss. Doc hadde skutt med showpatroner, og eg med jaktpatroner, derfor større rekyl når eg skøyt. Jaja, moro var det, og det ligger full video av dette på vår YouTube HER.

Her likte vi oss!

Etter heftig skyting måtte mat inntas. Eg ville overraske Doc med litt skikkelig mat, og litt minner fra Texas, så eg hadde bestilt både bord og mat på forhånd. Siden Doc kjørte hadde eg jo sagt hvor vi skulle, så det var greit. Stedet heter Ralph’s Barbecue og ligger ved togstasjonen på Stabekk, deres Instagram HER.

Se på all denne gode maten da!

Der er det så ordentlig Texas at noen av menyene må bestilles seinest dagen før, de grilles på svak varme i opp til 12 timer. Du vet det er god mat da. Eg bestilte Sample Plate for to, hvilket inneholder calf brisket, baby back ribs, pulled pork, coleslaw, mashed potatoes, bean soup og hjemmelagde burgerbrød. Og vet du hva? ALT var perfekt! Vi har aldri spist så mye mat før, det smakte Texas.

Dette var så nydelig

Etterpå tok vi strawberry cheescake til dessert, den ble servert med vaniljeis, krem og masse bær. Også denne var helt nydelig, så tallerkene var nesten skapreine etter oss. Til slutt fikk eg et glass vin på huset fordi vi hadde bryllupsdag, så her var absolutt alt perfekt. Stedet, maten, kokk og servitør var i topp klasse, og vi kommer garantert tilbake. Dette er vår nye absolutte favorittrestaurant, og vi kan trygt anbefale den videre til alle som liker grillmat.

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top