Strabaser på en søndag

Det var jaggu moro med en skikkelig date i går, sånn innimellom all malinga, men i dag var det på an igjen. I går kveld henta vi en lift sånn at vi skulle rekke helt opp på gavelveggene, så da var det i utgangspunktet ingen unnskyldning i dag. Nå har vi faktisk malt så mye de siste dagene at hadde vi brukt denne HER i tillegg, hadde vi uten tvil vært sikra sommerkroppen!

Eg henta dattera til Doc på formiddagen, for hun vil jo hjelpe oss til vi er helt ferdig. Nå som hun er permittert pga korona setter hun selv pris på å få bidra litt, og vi setter pris på hennes hjelp. Doc og dattera tok en tur med liften for å lære henne å bruke den, og eg hørte latteren til Doc helt inn på dass da de holdt på. Dattera var lettere bekymra, noe Doc fant hysterisk morsomt. Nå er jo en teleskoplift litt vinglete, og det var litt vind ute.

Dattera til Doc overvant den verste skrekken

Etterhvert ble dattera godt nok vant til at hun kunne klare å male. I mellomtida malte eg to vinduskarmer på baksida, og Doc tok to vinduskarmer på fremsida. Da vi var ferdig skulle Doc kjøre liften rundt på andre gavelveggen, men det var ikke bare bare. Den kjørte seg fast i alle dumper og hull i plenen, og Doc ble mer og mer irritert.

Vogna hadde vi flytta pga tidligere erfaring (se bilde under), den sto hekta på Forden i innkjørselen. Men etter mye om og men fikk han løs liften med Subaruen, og han kunne begynne å fokusere på hvordan få liften mellom husvegg, hekk og Saloon. Her ble det mye knoting, men omsider fikk han plassert den.

Forrige gang vi leide lift måtte vi ha ny vogn… Er ikke lett å styre liften når draget går i alle retninger.

Dette så ikke mye stødig ut, og verken eg eller dattera til Doc var noe særlig gira på å gå opp der, så her måtte faktisk Doc male selv. Han tok også med gråmaling og en liten pensel til vinduene, og den andre vesle penselen brukte da dattera på de vinduene som var lavere. Dermed var det ikke flere små pensler, og ikke noe mer å male med stor pensel, så da fikk ikke eg gjort mer ute.

Fikk nesten litt dårlig samvittighet for de to som sto ute og jobba, så eg satte i gang med rydding og diverse inne. Men men, nå minker det på det meste her, vi er snart ferdige med huset. Da gjenstår jo bare garasje, låve og bod, og garasjen må byttes kledning på i tillegg. Vel vel, godt vi ikke kommer oss utenlands i sommer da!

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top