Spm&svar nov 20

Hvilke stillinger liker dere?

Stillinger til hva? På jobben er det greit å ikke ha så mye ansvar, der er vi nok enige om at fast ansatt er gode stillinger. Er det sånn ellers kan eg meddele at å ligge i fosterstilling på venstre side er helt gull om du har mye vind i magen, hvilket er ganske vanlig når man har crohns.

Countryfestival i Nashville var en del av bryllupsreisa, og ja vi savner veldig å reise!

Er dere gift?

Jepp, vi har vært gift i 5,5 år nå. Hadde et skikkelig cowboybryllup i 2015, og bryllupsreisa var en tre ukers roadtrip i sørstatene.

Hvordan har dere det i disse tider, og hvordan skal dere feire jul?

Vi har det egentlig ganske greit, begge er i full jobb og vi har ikke hatt korona (bank i bordet). Men savner selvsagt en god fest med masse folk. Så lenge smittevernstiltakene ikke blir strengere enn nå, stikker vi til Vestlandet og mesker oss i pinnekjøtt, klippfisk og smalahove med familien min.

Hva spiser dere til jul?

Doc er vant til ribbe, og eg er oppvokst med pinnekjøtt. Annethvert år blir det derfor ribbe med svigers, og annethvert år er det pinnekjøtt på Vestlandet. I år er planen en vestlandstur, så vi håper folk holder avstand så smitten går ned mot jul.

Vi er i alle fall klare for jul!

Noen realityserier/show dere kunne tenke å være med på?

Hehe dette prater vi faktisk litt om når vi ser sånt på tv. Vi har for mye høydeskrekk til 71 grader nord, sikkert for dårlig kondis til Skal vi danse, og hadde aldri blitt med på Paradise Hotel eller Ex on the beach. Måtte blitt Farmen i så fall, vi er begge oppvokst med dyr og trives langt ut på bygda.

Hva jobber Doc som?

Han er målekonsulent, det vil si, han er ansvarlig for målinger og dokumentasjon før, under og etter sprenging.

Hvor er kallenavnet Doc fra?

Han heter faktisk Doc, fullt navn er Ole Petter Doc Grønlien, er oppkalt etter selveste Doc Holliday. Kult eller?

Kanskje ikke så like av utseende, men begge er klin gærne!

Har dere søsken?

Jepp, Doc har en bror, og eg har to søstre og noen fosterbrødre.

Hvor ble det av miataen til Doc?

Den brukte vi opp, kort fortalt. Var en som kjøpte den og restaurerte den skikkelig, men vet ikke hvor den er nå.

Hvilke biler har dere hatt, og hvilke likte dere best?

Doc husker ikke alle bilene han har hatt, for det er mange! Eg har vel hatt 8-10 ca, litt usikker egentlig. Helt ærlig savner eg 240’en, den gikk fælt, det fikk eg til og med svart på hvitt fra lensmann i bygda hjemme. Men nå er vi veldig glade i Forden vi har nå, den graver seg frem over alt, og vi merker ikke vogna på to tonn når den henger på kula.

Stemmer det at dere har onlyfans side?

Haha er det ønsketenkning eller? Nei vi ser ikke behovet for å kle av oss for raske gryn.

Hva er det folk spør mest om i disse spm-rundene?

Det kommer alltid inn mange spørsmål om sex, men vi velger å overlate det meste til fantasien. Og mye om Norske Rednecks, men de spm har vi svart på så mange ganger at det ikke burde være nødvendig å gjenta flere ganger. Og så er det alltid en luring som mener vi må slutte å blogge og at vi er helt idiot, men siden vi vet hvem dette er tar vi det ikke så tungt.

De aller fleste av oss gjør bare vårt beste.

Er dere flinke til å vaske tøymunnbindene etter bruk?

Jepp, vi har heldigvis flere av disse HER liggende, så mens noen er i vask har vi andre å bruke. Og så har vi sånne kirurgiske munnbind liggende i tilfelle alt annet er i vask, de får du kjøpt HER.

Har dere julekalender i år?

Om du tenker på bloggen har vi ikke snakka noe om det enda, vi får se hva det blir til. Ellers pleier vi ha de aller billigste sjokoladekalenderne, blir visst nok gavemas i desember, hehe.

 

 

 

Insta / Snap / TikTok

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top