hits

Logger på livet!

Alle snakker så fint om mobilfri time eller mobilfri sone, men praktiseres det egentlig? En del folk klarer seg nok fint uten sosiale media og nett, men langt fra alle. Det har blitt en avhengighet hos mange, så hva må til for å overleve abstinensene etter endeløs scrolling på Facebook?

Mitt beste tips er rett og slett noe så enkelt som å gå ut i skauen, fyr opp et bål, og inviter noen venner. Lag til en liten spleisefest der folk kan ta med seg forskjellig å spise, og noe god drikke å varme seg på. Om du fortsatt har nett har du ikke gått langt nok ut i skauen. 

En sånn sammenkomst har nå Wild Hog Rednecks laga til, og Forente Rednecks var så heldig å bli invitert. Wild Hog Rednecks er en stor vennegjeng med de samme interessene, stort sett samme humoren, og det er fordomsfrie og inkluderende mennesker. Så denne festen har vi gleda oss til. 

I dag morges kom Rype og Anne opp til oss, og så stakk vi sammen bort i skauen på fest til denne fine vennegjengen. Nå legger vi noen ender på UDS grillen i 5-6 timer, og serverer med godt tilbehør, og det blir helt sikkert noe mer mat å finne. Ellers en termokopp med noe å varme oss på, og bål som brenner her og der.

Her blir vi nok i hele dag, for vi tjuvstarta litt i går med å stikke innom og hilse på. Det var flere uten tålmodighet der, en god gjeng med godt humør. Dem hadde logga av Internett og logga på livet. 

Her er noen bilder fra i går

 

 

 

 

 

 

 

 

#friluftsliv #skaufest #skog #utmark #offline #onlife #snø #bål #grill #grillmat #fest #vinterleker #venner

6 kommentarer

Knut Ove Breding

13.01.2018 kl.12:09

Det er jo det som er å nyte livet, kos dere max.

Knut Einar

13.01.2018 kl.12:45

Tilstedeværelse på livet ;) Knall bra! Lag en videre god helg.

Anette

13.01.2018 kl.14:20

Det er dette som er livet 😀. Det er sånn vi vokste opp , og det var en herlig tid 😀.

Håller fullstendig med og ha sånne dager, så avslappende og fredfullt 😊.

Lev Livet 😀 som vi gjorde 😀😊❤

Ha en forsatt en fin helg og kos dere 🤗❤👄

Cecilie Therese Kristiansen

13.01.2018 kl.23:12

Å dette hørtes virkelig koselig ut. Pleier å dra med meg hele familien i skauen til tider jeg også. Blir da lei av den evige nett bruken hele tiden. Rett å slett godt å logge av litt innimellom :-) Men dette var virkelig et supert opplegg, tror nesten det må prøves her i huset også ;-) Kos dere videre i kveld.

Roald

14.01.2018 kl.03:56

Jeg støtter prinsippet, men her er det ikke så enkelt å komme til skogen som hos dere. Men jeg har mobilfrie timer rett som det er jeg..

Laine

14.01.2018 kl.11:09

Å det så kjempe kos ut:-)) kjenner jeg savner Østlandet sine flotte skoger når jeg ser disse bildene<3

Skriv en ny kommentar

Doc&Dask

Doc&Dask

32, Ullensaker

Doc og Dask fra Norske Rednecks her. Vi fikk mange spørsmål om hva vi dreiv med utenfor fest og filming, så her har dere det :) Har du noen tips til blogg eller ønske om hva vi skal skrive om, er det bare å rope ut :) docogdask.blogg.no Insta: frkdask, Snap: redneckdask, fb: Doc og Dask

Kategorier

Arkiv