Lurt!

Som mange har fått med seg skulle vi i dag være med på noe spennende, som vi ikke kunne si noe om. Det var et nytt konsept for en stor TV kanal. Men pga lite og dårlig informasjon i forkant, og mye kontrabeskjeder de siste to dagene, slo vi det fra oss. Vi bestemte oss for å heller gjøre noe annet morsomt som vi heller ikke kunne si noe om før nå. 

Det vi bestemte oss for var å stikke til Vestlandet til familien min for å overraske de. Kunne jo ikke røpe det på bloggen heller. Det står jo bobiler og vogner i hagen vår i tide og utide, og det hender vi har fest uten å helt vite om det før hagen plutselig er full av folk. Så nå er det vår tur!

At vi skulle vestover fredag var bestemt, men nå kjørte vi heller i går kveld, og kom oss over Hemsedal før gjespinga tok oss. Det ble ei natt i ei rosa hytte på Borgund, sto opp før fuglene feis, for så å fortsette turen i dag tidlig. Mat var det jo ikke på den hytta, er jo ikke akkurat sesong for campinghytter. Derfor kjørte vi innom Amfi senteret på Voss, og tok en bedre frokost på cafeen der. Og turen fortsatte mot Lindås for å overraske pappa på jobben hans, ja med en Softis stopp på Trengereid da. 

Selvsagt ble det en pitstop til. Fikk jaggu hilse på en gammel kamerat som nå jobber i statens vegvesen, så der ble det jo en liten mangellapp. Men men. Nå står vi her med en overraska pappa, og legger så ut denne bloggen mens muttern i skrivende stund, fortsatt ikke vet at vi er på Vestlandet enda! Får håpe hun har tid til å lese den da.

Lurte dere! 😊

 

#overraskelse #tv #reise #hemsedal #borgund #hytte #cafe #senter #mamma #pappa #biltur #overnatting

2 thoughts on “Lurt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top