SÅPASS KAN VI VEL RØPE

I går kjøpte eg silikon og maskeringstape med hjem fra jobben, og eg stakk innom byggmax og kjøpte maling og pensler. Det var mitt bidrag i vogna i går. Doc derimot har drevet og dulla med vogna bortimot hvert sekund han har vært hjemme. Silikonen han fikk i går er vel eneste silikon han får klå på, så det er vel derfor han gnir den utover alt hvor det trengs. 

I dag har formen min vært helt grei, magen har krangla svært lite, bare hoftene som ikke vil. Dermed har eg faktisk kunnet være med så smått innvendig i vogna. Doc har kobla litt lyd i dag, så det ble Alan Jackson til oppussinga. Eg har stort sett sittet på ræv og maskert og malt, helt OK faktisk, og selvsagt med masse pauser. Nå er vi i allefall i gang, men røper ikke noe mer enn bildene nederst enda. 

Ellers har eg fått levert inn kjolen hos systua på neskollen, glidelåsen røk jo rett før bryllup i høst. Det kan du lese om //HER//. Oppdatering kommer selvsagt bår kjolen er klar. Men, når vi ga oss med oppussinga i dag lagde eg, ja eg faktisk, middag, noe så enkelt som italiensk gryte. Det blir ikke ofte, for den var ikke god! Nå er det sofatid med Homeland på Netflix, vi tales ved!

2 thoughts on “SÅPASS KAN VI VEL RØPE

  1. Handlet bra inn til vogna du , ikke verst , kunne tenkt meg den gamle vogna , vi får se , bra formen er bedre og at magen funker , hoftene ikke helt på topp ? prøvd silikon på hoftene ? silikon brukes jo til det meste , vet jo aldri , kan funke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top