DUGNAD MED FORENTE REDNECKS

Etter den mislykka gastroskopien i går fant vi ut at det er lurt å ta ei rolig helg. Vi er begge nødt til å ta litt hensyn til helsa nå, det har blitt veldig mye på oss ei stund. Kan være greit å ta bitte litt vare på oss selv en periode om vi skal vare ei stund til, håper de fleste skjønner det. Problemet denne helga er bare det at vi er invitert på flere forskjellige ting. 

Marius og Siv har samla 50 årslag i helga, og sånn i tilfelle vi ikke skulle rekke å ta turen i helga, stakk vi innom torsdagen og slo av en prat. Vi er også invitert i bursdag til forloveren til Doc, Johnny, denne helga. Vi tok en liten tur bort i går ettermiddag for å hilse på og gratulere. Der var vi ei stund før vi faktisk kjørte hjem selv. 

Ellers er vi invitert på dugnad i Sumpen, og der har vi nå valgt å tilbringe denne lørdagen. Vi tar det som dagstur, kjørte ned, og skal kjøre hjem i kveld. Planen her er å få klargjort til Norges eneste 17.mai feiring på redneck vis, en tradisjon som nå har vært en del år. Dette er jo ett av årets høydepunkter, og da er det viktig å få alt klart. 

Nå har vi fått tømt bålpannene og lempa ved, og utedusjen er klar. Hans har servert nydelig ribbe som har lagt 5-6 timer på UDS, og nå ligger Rype sitt villsvinlår der noen timer. Det er en god gjeng med driftige folk her, så det er jo klart man må ha litt mat innimellom øktene. 

Nå lages det hengebru over sumpelva her, og det er jo litt interessant da. Noen kan falle i elva! Om du følger med på snap, kan det være det skjer ting der. Ellers er det jo litt andre ting igjen å gjøre her, men vi koser oss uansett vi, er jo et flott fellesskap i Forente Rednecks Norge. 

 

Bildedryss fra dugnaden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For mer galskap, følg snappen!

 

8 thoughts on “DUGNAD MED FORENTE REDNECKS

  1. Flinke dere <3 hyggelig å se at hønekokern fremdeles har mitt vidunderlige kunstverk påmalt 😍😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top