Nye briller og ny hobby!

Tredje dagen denne uka at eg starta dagen med kiropraktor, men så lenge det funker er det helt innafor. På jobben var alle like gira siden det er fredag, så både humør og arbeidsmoral var på topp. Det fine med sånne dager er at de går fort, og plutselig er det helg. Etter jobben stakk eg til Kløfta for noen ærend. Brillene mine har ankommet og lå klare for henting, og så tester eg en ny hobby.

Og der var det helg! Artige skyer på Kløfta i dag.

Må si meg ordentlig fornøyd med brillene altså! Ray Ban og greier! Har faktisk et par Royo Bom solbriller fra før da, kjøpt for den nette sum av 5 euro på Maspalomas for noen år siden. Kan melde om avvikende kvalitet der. Disse nye sitter bra i fleisen, og eg ser til og med bedre enn før. Med blåveisen borte og nye briller, da er eg klar for nye sprell!

Eg digger de!

Hjemme hadde eg middagsplaner i dag, skulle lage sånn one pot kremet kylling. Det starta jo bra da, hadde stålkontroll på oppskrift og ingredienser. Likevel gikk det på et forunderlig vis rett vest. Det ble for lite væske, pastaen ville ikke bli kokt, og kjelen ble for stor. Det ble egentlig ikke stort bedre da eg helte det over i en annen kjele, og det hele endte med at Doc måtte ta over og redde det noen lunde i havn. Det var uansett ikke godt nok til noe gjentakelse.

Min erfaring med pinner er forbeholdt spisepinner, så dette blir interessant.

Så var det denne hobbyen da. Eg har lenge hatt lyst til å kunne strikke, men siden det eneste eg noen sinne har strikka var et skjerf til barbie i 7-8 årsalderen, har eg grua meg stort til å prøve på nytt. Det ble noen snapper og meldinger med erfarne venninner og muttern i går, og i dag kom eg hjem med to sett pinner og fem nøster. Så var det å Leite frem noe enkel opplæring på YouTube, hvor eg til slutt fant en video for barn.

Den funka vettu, i tillegg til veiledning fra familie og venner, og plutselig hadde eg lagt opp til et pannebånd. Det var videre på veien at utfordringene oppsto, for etter tre runder var maskeantallet endra flere ganger. Det hadde rukket å gå både opp og ned, og dette vordende pannebåndet ser mest ut som en utvaska slitt klut. Men hvem kan forvente perfekt på første forsøk? Målet mitt for denne strikkinga er at eg skal strikke meg en kjole før fylte 40, da har eg i underkant av tre år. Nå gjenstår det å se om eg går lei før det.

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

6 thoughts on “Nye briller og ny hobby!

  1. m du har mange masker, så ville jeg kjøpt enten lengre pinner med en stopper på enden. Eller så ville jeg brukt en rundpinne og bare strikka fram og tilbake. Da slipper du at maskin fer av så fort.

    Begynte å strikke for to pr siden, brukte YouTubevideor som forklarte hvordan jeg skulle legge opp masker og andre ting jeg har måttet lære underveis. Startet med et pannebånd på noen korte rundepinner der jeg strikket rundt og rundt. Neste prosjekt ble en enkel genser i tykt garn. Har nå strikket flere med litt telefonhjelp av søstre og litt ekstra når ho har vært heime på besøk (gjeld å time det vanskeligste til da). Akkurat nå er jeg i gang med en riddari genser og målet er å komme så langt at jeg i påska kan få hjelp av ho eller svigermor til å få begge armene på samme pinne som bolen og starte litt åå mønstre.
    Men på grunn av korona og mye jobb, så har e ikke kommet så langt som e hadde tenkt. Genseren blir vel ferdig i løpet av sommeren.

    1. Eg får alt av tips av erfarne venner og familie, så her går det unna 🤠 Det vil si, satser på å få ferdig pannebåndet innen høsten 😂😂😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top