Vi må ha trappeheis…..

Skal si vi bråvåkna begge to i dag! Det vil si, vi hadde stått opp da,Tassen hadde vekka meg, og Doc hadde fått i seg mat, mens eg holdt på med frokost. Han skulle bare opp og hente rein undikk for så å gå i dusjen, og det var da vi virkelig våkna opp av morratrynetilstand. Det smalt ordentlig.

Eg som kjente igjen lyden umiddelbart løp mot trappa hvor Doc kom seilende på ræv i stor hastighet fra øverste trinn, gjorde en kvart piruett på avsatsen, før han tok resten på rygg med hode først, for så å bli liggende på gulvet. Under hele seansen skreik eg «NEI NEI NEI NEI!» ukontrollert mens eg prøvde å ta i mot uten hell. Da Doc kom til seg selv og fikk pusten igjen begynte han å le ustanselig, og eg ble småsint.

Holdehjelp mellom maskene! Litt oppgitt over knust hjørne, men det syns heldigvis ikke!

Jaja, så gikk det bra denne gangen også, og da kunne dagen starte. Naturligvis finnes det ikke bilder av retninga da eg var opptatt med panikk. Da kommer vi til grunnen til at Doc skulle dusje. Vi pussa opp dusjen i høst, og har bare mangla ei dusjdør siden, har brukt forheng så lenge. I dag hadde Doc endelig fått tak i ei sånn svingdør vi ville ha, og Doc måtte bare dusje før han kjørte og henta den. Da han kom tilbake satte vi den inn på dusjgulvet. Der er det fliser vettu. Knas! Brått ble hjørne på døra fordelt utover hele dusjgulvet.

Kuleste dusjen i bygda!

Etter å ha støvsugd dusjen, delt litt blod, svetta og kjempa, fikk vi døra på plass. Og endelig hadde vi litt flaks, gummilistene skjulte akkurat det knuste hjørne! Voila, dusjen er ferdig!! Eller nei, det kommer nye rør også, en vakker dag. Men det ser bedre ut enn før da! Dusjen består nå av rustrøde fliser, gammelt bølgeblikk, noe drivved til hyller, dusjsett fra jobben, og nå denne døra. Synes det ble kult vi!

Har kosa meg i dag eg!

Innimellom alt dette har eg sittet ute i sola og strikka, og rekt opp litt av og til, så eg har ikke kommet så langt enda. Det skjer da noe, og det er moro. Må si eg følte meg som farmor der eg satt, denne buksa HER med press, helsesko og strikketøy i le for trekken. Men men, det er slettes ingen dum dame å ligne på det. Nå skal ikke eg lyge på meg mange spørsmål, men noen få har faktisk spurt om buksa mi. Det er et steike behagelig stoff, til en vettug penge, og til og med pen.

Akkurat som farmor, bare at hun var litt tynnere i beina.

Middagen i dag tok vi på grillen, det ble cheeseburgere med bacon. Men da vi skulle spise skya det selvsagt over og ble kjølig, så vi måtte ta med maten inn. Det var jo litt av en logistikk med en Tass som helst skulle ha både burgere, salat, ost og strikketøy. Det gikk greit uten store svinn. Siden har vi tatt det helt lugnt i sofaen, mens Doc verker i stjerten etter dagens morgentrim, og eg har fått farge i fjeset.

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

6 thoughts on “Vi må ha trappeheis…..

  1. Jeg faller ikke så mye, men jeg går hele tida INNI ting. Ser litt dårlig etter hvert, og får stadig en smell her og der. Ikke sånn at jeg skader meg VELDIG, men er stadig full av blåmerker. Får lett blåmerker. 😛 Kjempekult bad. Vi leier bare vi, så det blir liksom ikke noe oppussing på oss. Litt glad for det…men LITT lei for det også. Hadde vært greit med vårt eget på en måte, nå er jeg 55 år og aldri hatt egen leilighet…Ja-ja…man MÅ jo ikke ha det heller.. Moro å se på andre som pusser likevel 😀

    1. Da er vi litt like, eg og får lett blåveiser 😅 Men faller mer enn eg går på ting 😂 Ja det er veldig greit å ha muligheten til å pusse opp eget hus, men mer jobb med vedlikehold enn å leie selvsagt 🤠

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top