Mulig å glemme Taxfree’n på Kielferga?

Nå begynner formen å komme seg litt igjen etter Country Cruiset som var i helga, så da kan vi jo fortelle hvor moro vi hadde det. Vi reiste en hel gjeng på lørdagen med skyhøye forventninger, klare for god musikk og alt som hører med. Vi reiste med Forente Rednecks Norge, og mange flere venner. I baren på terminalen starta alt Doc med hyss. Han klarte å lure mange tomflasker i kofferten til Ronny, uten at han så noe, så vi var jo litt spente på om han merka noe. 

Vel om bord var det en kjapp røyk før vi gikk opp på lugaren med bagasjen, derfra hadde vi jo grei utsikt over Monkey bar, ellers var det vel minste lugaren på hele båten. Møtte igjen folket på Monkey og avtalte å gå opp på panorama bar på dekk 15, for der Skulle Steff Nevers være. Der oppe tok vi rimelig stor plass, og bartenderne synes nok vi var toppers, for dem tapte ikke akkurat penger på oss. Ronny var forøvrig litt forundra over å ha funnet 18 tomflasker i kofferten, og lurte på om Doc hadde noe med det å gjøre. 

Når Steff kom gående med gitaren på ryggen, gikk han målbevisst mot bordene vi hadde. Han hilste og glisa før han dro i gang gitaren, og stemninga fikk rakettfart. Dette var jaggu livlig, dere kan se full video av en sang //HER//

Ellers var jo Doc fast bestemt på å få med seg Get Rhythm, for den gjengen er helt rå, vi har aldri sett bedre Johnny Cash cover. Men Doc var jo litt sliten, etter å ha rocka litt vel på dansefot og drammearm, så han fikk vi lurt i seng halvanne time før konserten! Gutten var jo like flytende som vannet båten gikk i. Vi andre kosa oss litt ekstra for han da, det ble sang og dans, og litt Tequila Sunrise. 

Søndag var vi faktisk greit opplagt, fikk med oss frokosten faktisk, og slappa av litt. I stedet for å gå i land, plasserte vi oss oppe på panorama bar, det var eneste sted å få øl kl 10. Her ble vi noen timer, så det måtte en hvil til før fortsettelsen. 

Til middagen kl 18 var det på med kjole og dress, for vi leker jo ikke Cowboy heller da. Vi spiste sammen med mamma, pappa, Kari og Torfinn, dem hadde også pynta seg. Vi spiste oss god og mett på sjømat og hvitvin her, før vi vandra videre til Monkeys. Der ble vi ikke så lenge, for vi skulle få med oss Steff Nevers i Showlounge. Doc og meg var jo så klart de første på dansegulvet, og sikkert de som forbrente flest kalorier den kvelden! En heidundrende konsert av en artist i verdensklasse, dette var gøy!

Når vi så skulle legge oss etter konsertene fant vi ut at eneste sted å røyke uten å blåse bort, var på nattklubben. Det var veldig lurt å gå dit. Når muttern ringte kl 9.30 mandags morgen og ba oss stå opp for å gå i land, trodde vi det var tull. Vi hadde jo tenkt å gå i taxfree’n før vi kom i land. Så den som gikk i land med to sigaretter og null brennevin etter en tur til Kiel, var Doc og meg.

 

Og jaggu møtte vi på Harald Thune også, dyktig artist og radiovert på P10Country. Fikk selvsagt lagt inn ønske om mere Steff og Hilljacks på radio! 

 

Forresten; skulle noen ha bilder av meg og Doc med kjolen og dressen hadde det vært fint om dere kunne sende det til meg på innboksen på fb.

 

#countrycruise #kielferga #colorline #steffnevers #getrhythm #musikk #fest #venner #rednecks #norskerednecks #forenterednecks #båt #sjø #kiel #haraldthune #

19 thoughts on “Mulig å glemme Taxfree’n på Kielferga?

  1. Turen sto til forventningene å det var super gøy!! 🙂 fare for at dette blir tradisjon! 🙂

  2. Så bra 🙂 her var det første gangen vi var i vægen men frister virkelig til gjentagelse 🙂

  3. Viss det e noken trøst, so vart det ikkje taxfree her heller, bortsett frå på tur TIL Kiel 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top