HVORDAN FÅ REDNECKDAME PÅ KROKEN

Får av og til spørsmål fra menn, om hva som skal til for å få ei skikkelig redneckdame på kroken. Vel, eg kan nok ikke snakke for alle, men eg tenkte eg kunne i det minste lage et innlegg om hvordan eg tror bygdejenter, redneckdamer og bondejenter liker å bli kurtisert da. 

Steg 1 Tilnærmingen

Du bør kanskje unngå å følge Trumps råd; Grab em by the pussy, da risikerer du en lusing, for bygdejenter sier fra med kroppsspråk. Ei heller send bilder av utstyret ditt, da blir det bare latter. Mld med enstavelsesord som «skjer» er mer skremmende enn fristende, er avsender frisk? Vær høflig og en smule ydmyk, men ikke for ydmyk, da fremstår du som kjedelig. Ikke skryt av elbilen din, spander heller ei øl og vær interessert i hva hun har å si. Har du fått praten på gli går du videre til neste steg. 

Steg 2 Date

Inviter henne med på en uformell middag. Sørg for å ha ordna deg et bål, kan gjerne være ei bålpanne om du ikke er langt nok ut på bygda. Pølser og marshmallows holder lenge, og en sekser med bud passer fint til. Om ikke kjemien er riktig her, er hun ikke ekte bygdejente. Flere ideer til date kan være å kjøre offroad, om du har pickup kan dere ta en lunsj bak på planet. Om hun inviterer deg med på noe må du faktisk si ja, for da havner hun i sitt rette element, og vil garantert være mer komfortabel. Da er det enklere å komme innpå hverandre. 

Steg 3 Inn mot forhold

Når steg 1 og 2 er i boks nærmer du deg gjerne et forhold, og da er det viktig at du er gentleman ei stund. Litt romantikk innimellom er viktig, men ikke overdriv. Roser hver dag fremstiller deg desperat, dessuten dauer blomster lett. Gull og diamanter er forbeholdt runde bursdager. Den gode gamle klisjeen middag og kino kan funke i ny og ne, eller en kjøretur for å vise hvor du stammer fra kan være koselig. I bilen får dere tid til å prate, bare ikke ha en fæl bass som vibrerer i hjel drøvelen. Bakgrunnsmusikk, og da helst country passer til bilturer. En tur på hesteryggen kan også funke, om du klarer å få tak i ridehester da. 

Steg 4 I forholdet

Etter tre mnd er dere over verste nyforelskelsen, og hverdagen begynner å bli lagt opp av rutiner igjen. Tiden fremover nå vil bringe frem om dere er rette for hverandre eller ei. Begynner små bagateller å gnage? Er en eller begge ofte irritert? Så lenge dere fortsatt klarer å si «god natt» og faktisk mene det hver kveld, er det liv laga. Dere har kommet så langt at det ikke er poeng med smiskende romantikk lenger, du har henne jo nå. Ikke noe dulle dull lenger, men ikke glem å vise følelser. En gang i blant må du faktisk vise at du ikke tar henne for gitt, ta henne gjerne med på jakt eller fisketur. Ellers bør dere på dette tidspunkt ha tilpassa dere hverandre, så dere klarer å funke som et team. 

Da er det bare å gi full gass og stikke på sjekkeren!

Men om du heller vil gjøre som Doc, er det bare å stille med Jack uten blandevann. Da våkner man gjerne opp nyforlova dagen derpå, med strips på fingeren. – Det gjorde vi!

11 thoughts on “HVORDAN FÅ REDNECKDAME PÅ KROKEN

  1. Innertier på alle punkter 😉 Som jeg skulle sakt det sjøl om jeg hadde kommet på det. He he. Jeg blei riktignok fanga over disk som gemalen liker å si. Egentlig ganske bokstavelig. Første date var i skauen, andre foregikk i en diger Scania på veien. Resten er historie 😉

  2. 😂😂. Da blir det som Doc sin løsning. Det enkle e ofte det billigste, og strips e steike billig på Biltema 😂😂

  3. Lurer på hvordan redneckdamer hadde reagert på en kar i en benz fra 99,suv vel å merke,med TOTALT fraværende dateing og sjekkeferdigheter???😂😂😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top