Blåmandag deluxe!

På jobben i dag ble hode mitt surra i alle retninger, misforståelser og feil fra både kolleger og leverandører gjorde mandagen komplett liksom. Tross gjennomtrekken på lageret og et slitent hode, kom eg meg gjennom det og fikk retta opp i både mitt og andre sitt surr også i dag. Kunne ikke annet enn å glede meg til å kjøre hjem, for Doc skulle jo lage ei god gryte med biff til middag.

Da eg gikk ut på parkeringsplassen var jo bilen beinfrossen så klart, og Doc ringte for å si han ble forsinka, så det kom ikke til å stå klar noe gryte til meg nei. Kjørte hjem, via butikken som vanlig. Måtte bare hanke inn mer snus og litt julegodt på forskudd. Hjemme venta jo en tissetrengt Tass, så mens han siste maten sin rydda eg kjøkkenet – iført lue, skjerf og votter. Her var det hele 12 grader, men eg rakk ikke fyre opp før Tassen var turklar.

Ute på dritetur med Tassen blåste det jo greit, og med minusgrader var det mindre behagelig. Heldigvis var naboen ute med bikkja si også, da kunne vi stoppe der og slippe å gå så langt. Tassen bruker nok kalorier på å kurtisere nabobikkja Enya, så vi trenger ikke løpe rundt i kulda i tillegg. Med denne turen i fortid hadde eg virkelig latt frosten få sette seg, og eg kan garantere at det var rim på ryggraden min.

Tilbake på kjøkkenet hadde Doc satt i gang grytekoking, og han hadde fyrt opp i ovnen. Tenkte at nå skulle eg få varmen i meg, men nei. Hus på 12 grader bruker litt tid på å bli varmt, så nå, tre timer seinere har det akkurat passert 17 grader. For å i hele tatt klare å betale regninger og skrive dette innlegget har eg måttet stå fremfor ovnen og riste på hendene for å få fart på blodtilførselen, og eg har innlosjert meg på stuebordet ca en meter fra peisen. Nå har eg endelig fått tilbake bevegeligheten i tærne, men dette med vinterhage gir liksom en ny mening når man nærmest blåser frostrøyk i egen stue.

Hvordan har din mandag vært så langt? 

 

12 thoughts on “Blåmandag deluxe!

  1. Kalde hus blir sent varme :p Var føre var på jobb idag…Superundertøy, lue, varm genser og hals 🙂 ALt for å klare en dag i ei veigrøft. P.S. treskoa blei å brukt idag :p

  2. Kule vanter; ser for meg du bruker de inne, når du skriver blogg ..hehe.. 😛 Min mandag har vært fin; gått god-turer med voffa, rydda masse hjemme, drukket alt for mye kaffe og bare tatt dagen med knusende ro 🙂 Sånne dager er så herlig!

  3. Kom tilbake til det glade sørland, og ble møtt av snø, brøytebiler og salt… Hurra! På tide å få satt inn sykkelen kanskje? 😀

  4. #bikerpus: Hehe ja, tenker det er greit med fire hjul nå, i natt kom snøen her også, og like mye kaos som hver gang snøen kommer :p

  5. Ish..hørtes ikke ut som noe fin mandag….og så kaldt i huset?! Nei..det hadde jeg ikke greid..må ha jevn varme…så her står det alltid på noe ovner…Dagen min ble fin med hjelp av mannen til diverse gjøremål…han hadde fri, og da fikk vi unna ting for uka..så jeg slipper ut å kjøre i snøen..som var ventet, og som kom….Ha en god tirsdag!

  6. Toini: Fyrer jo stort sett bare med ved her, men vi har en oljeovn vi skal finne frem nå 🙂 Høres ut som din start på uka ble ganske så fin, og ja snøen ligger her den vettu 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top