På min telefon! 😱

Siden vi har sett at andre sånne innlegg er poppis, og noen har spurt om hva min mobil inneholder, prøver vi oss med et her også! Joda, vi vet det er seint på kvelden nå, men har vært sliten i dag. Skal vi bare hoppe i det?

Vi kan jo starte med siste samtale da. Fikk mld av Doc på jobben, og så sjeldent som vi sender hjerter til hverandre, så trodde eg at nå måtte han ha gjort noe alvorlig galt. Men neida, han ville egentlig bare sende selfie av øyet sitt. For det er visst helt normalt.

Bakgrunnsbilde var ei potet fra en First Price pose. Tenk at den skulle være for stygg for de store merkene da! Ellers er det ikke så mange varsler fordi eg hater røde tall, uten å vite helt hvorfor. Kanskje det er fra rød penn på prøver på barneskolen?

Bruker stort sett Facebook, Instagram og Snapchat. Har også Twitter, men har aldri lært meg det, er eg treig? Må gjerne følge på de andre sosiale medier da.

Jada eg er barnslig, men eg digger faktisk Candy Crush! Spiller det på senga til eg sovner hver kveld.

Litt TV slave må vi jo være, så vi har jo disse gratis appene. Har ikke konto på Viaplay da. Og countrykanalen er et must, når det en gang er en bra sang på P10 kan eg gå inn der og se hvem og hva.

Siden vi blogger mye fra tlf blir notater appen brukt mye. Den er helt genial! Og ja, Doesi er faktisk poesi skrevet på do. Der får eg fred og der kan eg skrive dikt, både morsomme og seriøse. Du kan jo sjekke ut mine dikt under kategori Doesi her på bloggen.

Mappene mine på Spotify varierer litt. Det går jo stort sett i country, men også litt rock av og til. Og du legger kanskje merke til at det står Smithen der? Han har bodd noen år i fosterhjem hos familien for mange år siden, og har blitt rapper, verdt å sjekke ut, han er skikkelig flink! Og ja, hører på Hilljacks nu!

Siste samtale på snap. Jepp det går mye i mat! Og Roger er en artig skrue som dere kanskje ser på titteboksen denne uka.

Siste på insta. Seriøst, hva er så morsomt med at Sophie Elise faktisk nailer en reklamefilm? Tror dere hun faktisk tryner her? At dere deler denne gir henne jo bare flere klikk og likes, ergo mer penger, så det er jo positivt da. Hun gliser og har det gøy uansett 😀

Så; var dette noe interessant? Flere sånne innlegg? 

Uansett, snart kommer månedens spørsmål og svar fra oss, om det er noe dere lurer på er det bare å spørre! Vi poster ikke navn, så du kan spørre uten å være redd for å bli uthengt eller eksponert 😉 

 

7 thoughts on “På min telefon! 😱

  1. Haha… Artig inlegg! Kjenner meg igjen i snap-samtalen… 😀 Her i huset ble det jakt, etter cowboystrekken! Kommer mer om det i morgen tidlig… 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top