Vi ble overraska!

Ja nå var det endelig mandag igjen gitt! Magen har blitt så pass bra nå at eg tenkte det var på tide å prøve å jobbe litt, orker ikke ei uke til hjemme. Sto opp med friskt mot, vaska fjes og kverdagsmus (under armene), og kasta på meg arbeidstøyet. Tassen ble gladelig med ut på tur, før eg vendte bilen mot jobb med friskt mot!

Det skulle ikke ta lange tida før det viste seg at det bare var motet som var friskt. Det ble noen turer på dass, og energien tok fort slutt da eg prøvde å jobbe. Måtte se slaget tapt, og ringte legen som ga meg 50% ut uka. Er jo ikke akkurat smittsomt dette her.

Når man glemmer å ta bilde av de to delikate fruktfatene….

Vel hjemme ble det en meget enkel middag, mac&cheese og pølser, skikkelig godt da. Leieboeren ble igjen på skolen for å studere og jobbe med noen oppgaver, for hun mener hun ikke får nok ro til å gjøre det her hjemme. Det er i så fall hennes egen feil, for vi ligger stort sett som noen slakt på sofaen og ikke sier stort. Mens leieboeren selv er den som står for mye av pratinga.

Vi lå her vi som to slakt, som vanlig, og bare glante på titteboksen. Ante fred og ingen fare da tlf plutselig ringte. Det var mamma, og hun lurte på om vi kunne flytte noen biler! Shit! De hadde reist i går, med et stopp på Voss, og sto plutselig i hagen her med bobilen. Vi visste de skulle komme bort denne uka, men ikke at de kom i dag! Doc løp ut og flytta bilene så de fikk parkere, og vi kunne ønske de velkommen til gards.

Da var gjengen samla!

Nå har det seg sånn at foreldrene mine er spreke og tøffe, så 54 mil i bobil er ingen problem for disse to. Eg kasta meg rundt og skar opp litt frukt, så hadde vi da noe å servere. Nå har vi det riktig så trivelig her, frukten er spist opp, og leieboeren er akkurat kommet hjem. En fin start på uka!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top