Biff, og stor gevinst fra Norsk Tipping!!

Mens eg har vært på jobb i dag, har Doc fortsatt å tynne ut skauen hos naboen. Han har felt mange trær, og fått hjem tømmeret, så da eg kom hjem fra jobben lå han og godgjorde seg i jacuzzien, bare iført denne HER. Velfortjent det, gutten har jo vært driftig!

Lykkelig gutt foreløpig uviten om hvor lykkelig han skulle bli seinere samme kveld!

Vi falt litt i dass da eg kom hjem. Doc forflytta seg fra jacuzzi til sofa, mens eg tok en dusj. Vi hadde egentlig ikke mer enn tid og vei, for vi var invitert på middag hos leieboeren og PT’en. Skulle være der kl 17, men selv om vi kom litt seint lå biffen fortsatt på grillen. Lukta av biffen og alt tilbehøret var som godteri for nesa!

Kan trygt si dette smakte godt! Biffen var blodig og fin, det var maisstuing, grilla brokkoli, karamellisert løk, fløtepoteter, og både peppersaus og béarnaisesaus til. Et riktig godt herremåltid, og vi var så ivrige at vi glemte å ta bilde!

Mens vi satt der og spiste og prata, tikka det inn en mld på Doc sin tlf. Han hadde nok ikke tenkt å sette seg til med tlf da, men titta kjapt på skjermen. Det var fra Norsk Tipping, han hadde vunnet, men det sto ingen sum.

Da ble vi alle like nysgjerrige, og Doc måtte bare pent gå inn på appen for å sjekke ståa. Nå var det ikke snakk om millioner, men gevinsten lød på 10 000 kr! Det er jaggu en fin sum på en tirsdagskveld. Doc mener det er en passende gevinst til å kunne kose oss litt ekstra, hvilket eg er fullstendig enig i!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

5 thoughts on “Biff, og stor gevinst fra Norsk Tipping!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top